Djupvik til Start

Morten Aa. Djupvik tar meg seg sin toppidrettserfaring og skal jobbe for Start fremover (Foto: NTB Scanpix).

Annonse:

42-åringen ansettes som HR-manager i Start.

>> SE VÅR PRESSEKONFERANSE NEDERST I SAKEN

- Djupvik vil bli en viktig ressurs og sentral i å fortsette arbeidet med å bygge toppidrettskultur i Start. Start er en utviklingsklubb og det er mange som vil få god nytte av hans unike kompetanse, sier administrerende direktør i Start En Drøm AS, Even Øgrey Brandsdal.

Sterk CV

Djupvik har lang erfaring fra norsk langrenn og skiskyting. Han har vært landslagstrener i en årrekke og har siden 2014 vært idrettssjef i Norges Skiskytterforbund.

Start En Drøm AS sin visjon er at Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og å realisere sine drømmer og visjoner.

- Denne visjonen er for meg veldig spennende og sier noe mer enn at vi kun skal utvikle toppfotballsatsingen i Start. Dette er selvsagt det viktigste, men vi vil noe mer enn dette. Start skal bli en enda sterkere merkevare – og bety enda mer for enda flere. Dessuten; skal vi få frem enda flere gode fotballspillere, så må vi også legge til rette for dette, sier Djupvik

Prestasjonskultur

- Hva blir det viktigste for deg i din nye jobb?

 - Jeg tenker vi skal utvikle en prestasjonskultur i hele organisasjonen. Å få være med på denne utviklingen ligger mitt hjerte veldig nær. Fotball er noe av det som engasjerer mest blant folk og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med idretten. Jeg er overbevist om at min erfaring fra individuell idrett vil komme godt til nytte i min nye jobb, sier Djupvik.

Se pressekonferansen her. PS håndholdt telefon!

Annonse fra Obos-ligaen: