Kristian Strømland Lien fikk sine første minutter i OBOS-ligaen.

Debuterte med målgivende pasning

Kristian Strømland Lien (18) fikk sin Start-debut mot Ull/Kisa og svarte med å være sterkt delaktig å seiersmålet.

Annonse:

- Det er en drøm som går i oppfyllelse, og det var kjempegøy at det endte som det gjorde, at vi klarte å snu kampen til slutt, sier Kristian Strømland Lien.

18-åringen fikk sin debut da han kom inn for Eman Markovic etter 84 minutter, og han holdt på å score allerede etter ett minutt på banen, men en Ull/Kisa-spiller reddet skuddet på streken. På overtid steg han til værs på bakre stolpe og headet ballen flott ned i beina på Martin Ramsland, som enkelt kunne sette inn seiersmålet. 

Selfie med Lien
Kristian Strømland Lien (t.h.) var naturligvis med på "seierselfie" med Ole Gilboe flere av de andre trofaste supporterne våre etter kampen.

- Jeg ser på det som en fin opplevelse, og nå ser jeg frem til å kanskje få flere innhopp og etterhvert jobbe meg inn på laget, sier kraftkaren fra Flekkefjord, som fikk rosende ord fra både trener Joey Hardarson og medspillerne etter kampen.

- Han var meget bra, og han bør være fornøyd og stolt etter idag, sier Martin Ramsland.

- Lien har gjort et veldig bra på Start 2, og vi så med en gang at han kunne bidra i kampen i dag. Det er stort for ham, og han må bare fortsette å trene godt fremover så får han nok flere sjanser, sier Eman Markovic.

Se intervjuet med debutant Lien her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: