- De var mer effektive

Joey Hardarson og Martin Ramsland var skuffet over at det ikke ble poeng mot Sandefjord. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Vi hadde muligheter. Kampplanen fungerer på en måte, vi f år masse brudd, vi presser dem til å gjøre feil og vi har flere gode muligheter til å score mål. Så er de mer effektive enn oss. En feil fra oss fører til mål, sier Hardarson.

Frem til 50 spilte minutter var det helt klart Hardarsons menn som var nærmest scoring, både Ramsland og Bolanos hadde et par gode sjanser hver til å score.

Men da Henrik Robstad feilberegnet en pasning straffet Sandefjord oss hardt. Og etter det var bortelaget gode til å "drepe kampen" ved å holde på ballen, skaffe seg frispark og bruke god tid på alle dødballer.

- De gjør det (dreper kampen) mesterlig. De kaster seg ned og ligger nede, bruker tid og får mye av rytmen ut av kampen. Likevel har vi et spillemessig overtak, men det mangler litt for å skape det helt store trykket, sier Hardarson.

- Men kampen sett under ett er det et skuffende resultat når vi ser på spill og sjanser.

 

start sandefjord foto ntb scanpix 7
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Ikke gitt opp

Med 22 kamper spilt står vi med 19 poeng og har fem poeng opp til sikker plass. Bak oss jager Mjøndalen, som i morgen spiller borte mot Bodø/Glimt.

- Vi har på ingen måter gitt opp å skaffe oss sikker plass. Vi må gjøre noe ekstraordinært muligens. Det har vi gjort før og det kan vi gjøre igjen. Nå skal vi opp til Trondheim neste helg og da ønsker jeg at vi skal angripe kampen på samme måte, sier Hardarson.

Se hele intervjuet med Joey her (artikkelen fortsetter under)


Kaptein Martin Ramsland var også en skuffet mann etter kampen.

- Det var en jevn kamp som vi ikke klarer å avgjøre. Vi har noen store sjanser, spesielt i starten andre omgang, og vi har muligheten til å punktere kampen da, men det klarer vi ikke.

- Så er Sandefjord gode når de tar ledelsen. Det er skuffende at vi ikke klarer å skape mer trykk på de etter vi havner under, sier Ramsland.

Se hele intervjuet med Ramsland her.


Annonse fra Obos-ligaen: