Info om helgens treningskamp - hvordan komme deg på kamp

Vi kan med glede invitere supportere tilbake til Sparebanken Sør Arena. Det ble nå nylig bekreftet at publikum får delta på lørdagens festligheter.

Annonse:

Ikke nok med at vi endelig får spille kamper igjen, vi får også ha 600 tilskuere på tribunene. Det vil likevel ikke være mulig å kjøpe billetter ettersom sesongkortholdere, samarbeidspartnere og andre personen knyttet til klubben vil prioriteres.

 

Førstkommende lørdag kl. 14:00 får vi besøk av Bryne FK til årets første treningskamp. Dersom du har sesongkort og ønsker billetter fyller du ut skjema her: https://forms.gle/sKDXvLi1CELUFyqn9

 

Førstemann-til-mølla-prinsippet praktiseres, så her gjelder det å kjappe seg. Dersom du har problemer tar du kontakt med oss på [email protected],  vi gjør oppmerksom på at svartiden kan variere på grunn av stor pågang.

 

Vi vet at mange venter på de fysiske sesongkortene, de er dessverre ikke klare enda. Som dere vet har vi byttet billettsystem og har derfor hatt litt problemer med å skrive de ut. Alt skal være fikset nå, men vi rekker ikke å få de klare til helga. Dere trenger imidlertid ikke sesongkortet for å komme inn på stadion, ettersom du vil motta billetten rett på din telefon enten via mail eller sms.

 

Følg med på ikstart.no for mer informasjon de kommende dagene.

 

Vi gleder oss til å se deg på stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: