Comeback for Lars-Jørgen

10 måneder etter kneskaden får Lars-Jørgen Salvesen slippe til i kamp igjen.

Annonse:

I fredagens kamp mot Sandefjord får Lars-Jørgen Salvesen noen minutters spilletid. Det har 21-åringen ventet på lenge.

- Endelig, jeg har ikke spilt siden første seriekamp mot Fredrikstad i fjor. Jeg ble skadet på treningen etter den kampen, forteller Lars-Jørgen om leddbåndet som røk og skaden som har holdt ham på sidelinjen i 10 måneder.

>> KJØP SESONGKORT OG FÅ GRATIS INNGANG TIL START-SANDEFJORD

- Jeg har trent mye styrke og bygd meg opp til å bli sterkere i beina. Det jeg mangler for å være helt i form er mer kamptrening og spilletid. Sånn sett er jeg litt smårusten, men den fysiske formen er god etter mye trening.

Tøff spiss-konkurranse

Siden i fjor har Salvesen fått flere nye lagkamerater som skjerper konkurransen om plassene.

- Ja, her er mange gode spillere og uten tvil flere som jobber hardt for å komme med i førsteelleveren. Det ser virkelig spennende ut og jeg har tro på at vi kan få en fin sesong, og få publikum tilbake på tribunene.

På de siste trening har spissen vært å se i forskjellige offensive posisjoner.

- Jeg spiller der Mark bestemmer, sier Lars-Jørgen Salvesen som er lovet 15-20 minutter på banen mot eliteserielaget fra Vestfold.

Hollingen venter

Når det gjelder Andreas Hollingen, den andre Start-spilleren som har vært langtidsskadd, ser det ut som comebacket blir utsatt enda en stund.

- Jeg vil være helt på den sikre siden før jeg spiller. Min siste hele kamp var i 2016, og jeg vil ikke forhaste meg unødvendig. Jeg vet ikke selv når jeg melder meg klar, men det kommer snart flere kamper, sier Andreas Hollingen.

Annonse fra Obos-ligaen: