Bryne neste motstander i OBOS-ligaen

Vi møter Bryne i OBOS-ligaens runde #28 søndag klokken 15:00 på Sparebanken Sør Arena. Vi skal gi alt for å gjenskape følelsen fra forrige hjemmekamp. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Det har gått hele tre uker siden vi slo Kongsvinger 2-1 på hjemmebane, og til helgen er det endelig klart for kamp på Sparebanken Sør Arena igjen! På søndag klokken 15:00, kommer Bryne på besøk.

K P
12 Sogndal 0 0
13 Stabæk 0 0
14 Start 0 0
15 Vålerenga 0 0

Etter helgens OBOS-ligarunde ligger vi på en femteplass. Vi er fire poeng bak tredjeplassen, som Kongsvinger sitter på, og tre poeng foran 7. plass som før runden er Ranheim sin plass.

Sist vi tok imot Bryne på Sparebanken Sør Arena ble det storseier med hele seks må, og ingen baklengs. Målscorerne var Mathias Grundetjern (2), Eirik Schulze, Zakaria Sawo, Bjarni Mark Duffield og i tillegg et selvmål av Bryne-forsvarer Sondre Norheim. Ingenting hadde vært deiligere enn å slå tilbake fra sist helg med å gjenskape seieren fra forrige gang Bryne var på beøsk!


Bryne vant 1-0 over Skeid forrige helg og ligger for tiden på en 8.plass med 38 poeng. Med seire hjemme og borte mot Kongsvinger, uavgjort mot Fredrikstad og seier hjemme mot Ranheim har Bryne vist i løpet av sesongen at de kan utfordre de bedre lagene i ligaen.

Sesongen deres begynte trått med 10 poeng de 12 første kampene, men guttene fra Jæren har siden da klatret på tabellen og kjemper nå om en kvalikplass. 

Nyankommen toppscorer på Jæren 

Bortelagets toppscorer Duarte Moreira har hatt en god start i Bryne-drakta etter at han ble hentet fra 4. nivå av portugisisk fotball midtveis i sesongen. Moreira er opprinnelig produkt av FC Portos Akademi, hvor han spilte på flere av klubbens U-lag.

0S6A1150.jpg
Duarte Moreira kom til Bryne i sommer etter å ha imponert på prøvespill. Etter 11 kamper har han scoret 6 mål og er klubbens toppscorer. (Foto: Brynefk.no)

Moreira har tidligere vært involvert med Portugals aldersbestemte landslag. Portugiseren har allerede blitt toppscorer for Bryne i årets OBOS-liga sesong. Med seks mål på sine elleve første for jærbuene.

Sparebanken Sør er søndagens kampsponsor, noe som passer bra da de er hovedsponsor hos både oss og Bryne.

logo_liggende.svg

 

Annonse fra Obos-ligaen: