Bruddskade for Lasse

Lasse Sigurdsen er ute i lengre tid etter ankelskaden sin i serieåpningen (arkivbilde).

Annonse:

Skaden til Lasse Sigurdsen kom helt på slutten av kampen. Nå viser røntgenbildene at det er brudd i foten. Han må, i følge medisinsk leder Jørgen Rostrup, belage seg på gips i seks uker og deretter opptrening.

- Jeg er veldig lei meg. Men kan ikke gjøre noe annet enn å se fremover. Slik er fotballen. Så nå er det bare å la det gro ferdig, så begynner opptreningen. Jeg har ikke akkurat savnet å gå på krykker, sier en skuffet Lasse Sigurdsen.

Kommer sterkt tilbake

Spissen har tidligere vært gjennom tilsvarende opptrening.

- Jeg har klart å kommet tilbake fra en stor kneskade, så dette håper jeg ikke blir noe problem. Jeg gleder meg til å komme igang igjen. Samtidig er det kjipt at alt dette skjedde når jeg var i den formen jeg er. Det har sett bra ut både fysisk og fotballmessig. Men jeg kan ikke noe annet enn å se fremover. Jeg kommer sterkere tilbake, lover Lasse.

- Hvordan oppstod skaden?

- Det som skjedde var at jeg gikk på et første-stolpe løp, så skulle jeg flikke eller skyte ballen med høyrebeinet mitt, men så kom en Fredrikstad-spiller i ryggen på meg og jeg fikk på en måte hele kroppen og vekta hans over beinet. Dermed vred jeg hele høyre ankel. Jeg har fått en stygg overtråkk, men det verste er at de også fant brudd i beinet, sier Lasse Sigurdsen.

Annonse fra Obos-ligaen: