Børufsen operert

En vond ankel har plaget Espen Børufsen i lengre tid. Tirsdag ble han operert, og nå ser han frem til å kunne trene for fullt igjen. ARKIVFOTO

Annonse:

- Alt gikk greit. De fikk fjernet det de skulle fjerne, sier Børufsen dagen etter operasjonen.

Det var noen løse bruskbiter i ankelen som har irritert venstrevingen i flere måneder, og ført til at han ikke har kunne trene for fullt på lenge.

- Det har irritert meg ganske lenge. Det er alltid kjipt å måtte operere, men det er godt å ha det gjort. Nå blir det to uker helt i ro, og så er det bare smertene som styrer hvor mye jeg kan trene etter det.

Han håper å være tilbake i kampform i september, kanskje allerede til bortekampen mot Kristiansund 2. september, men i alle fall til hjemmekampen mot Lillestrøm 14 dager senere.

Det betyr at han kan bidra for fullt i de viktigste månedene i sesongen, der Start spiller for både ny Eliteserie-kontrakt og cupfinaleplass.

- Det er målet. Jeg har trent veldig mye alternativt de siste månedene, og kun 2-3 økter i uka med laget. Det er akkurat det det må være for å kunne være med i kampene, men det holder ikke i lengden. Nå ser jeg frem til å kunne trene for fullt igjen, sier Børufsen, som rundet 300 kamper for Start i vårsesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: