Borgersen takker av

Bård Borgersen gir seg som utviklingsleder i IK Start.

Annonse:

Start og Bård Borgersen har blitt enige om at Borgersen gir seg som utviklingsleder i klubben.

- Etter å ha kommet i mål med akademiklassefiseringen i november, der Start oppnådde fire stjerner og var et av de beste utviklingsmiljøene i Norge, var det et naturlig tidspunkt for meg til å se på veien videre, sier Bård Borgersen.

- Det har vært store omveltninger blant utviklingsledere i Norge, kun fire av 25 som startet for fem år siden er fortsatt igjen i stillingene. Det har vært en prosess for meg, men jeg har valgt å overlate jobben med å videreutvikle talentarbeidet i Start til noen andre, sier Borgersen.

Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Start, takker Borgersen for innsatsen.

- Etter å ha vært i dialog med Bård i lengre tid har det ligget i kortene at samarbeidet gikk mot slutten. Start er takknemlige for den innsatsen Bård har gjort for klubben, både som spiller og senere som trener og leder av Utviklingsavdelingen. Vi ønsker Bård lykke til videre, sier Øgrey Brandsdal.

Borgersen kom tilbake til Start som spiller før 2005-sesongen, og har siden han la opp i 2011 hatt ulike trenerroller i klubben.

- Jeg ser tilbake på mange innholdsrike og flotte år i klubben, og jeg ønsker Start lykke til med årets sesong, og årene fremover, sier Borgersen, som hadde sin siste arbeidsdag i Start på fredag.

bård-borgersen
Annonse fra Obos-ligaen: