Bli med å ta et krafttak mot kreft!

Vi støtter opp om Kreftforeningens innsamlingsaksjon som samler inn penger til forskning på kreftformer som få overlever. Bli med på krafttaket du også!

Annonse:

- Vi har et fint samarbeid med Kreftforeningen og dette er noe vi absolutt noe vi ønsker å bidra til. Kreft er noe som berører utrolig mange og det er et et stort behov for å forskning for å kunne hjelpe flere som blir rammet av dette. Vi ønsker å løfte dette frem og oppfordrer de som kan til å gi en slant til en veldig god sak, sier Espen Børufsen, leder for samfunnsansvar i Start.

På grunn av corona er det digital innsamlingsaksjon, og Start har opprettet en egen digital innsamlingsbøsse på Kreftforeningens sider.

Du kan bidra ved å gå inn på denne linken,

eller ganske enkelt ved å Vippse til 411014.

750X750_ Støttespiller - KMK 2021-3-turkis

Kreftforeningen om aksjonen:

De aller fleste får en gang i livet oppleve kreft på nært hold. Enten som pasient selv, i familien, blant venner eller kolleger. Heldigvis kan vi nå si at 3 av 4 som får kreft, overlever. Men det er selvfølgelig ikke nok. Vi vil at alle skal overleve! Og vi vil at de som blir kvitt sin kreftsykdom, skal få minst mulig bivikninger. Da trenger vi mer skånsomme, mer målrettede behandlingstyper. Det krever mer forskning.

Med mer forskning, kan vi få flere overlevende, og vi kan sørge for at de som må leve med sin kreftsykdom får et best mulig liv. Med din støtte kan vi også være tilstede for flere kreftpasienter i vårt omsorgsarbeid. Vi kan jobbe med å forebygge kreft, og med å få myndighetene til å ta beslutninger til beste for kreftsaken.

Du som gir til Kreftforeningen sørger for at vi hvert år kan finansiere en fjerdedel av all kreftforskning i Norge. Det gir håp og resultater! Samtidig sørger du for at vi kan være tilstede for de som trenger det. Du gjør at vi kan jobbe med å få kreftforebyggende informasjon ut, både i Norge og internasjonalt. Du gjør at vi kan sørge for at politikere og myndigheter gjør hverdagen lettere for pasienter og pårørende.

Mer info om aksjonen og Kreftforeningens arbeid.

Annonse fra Obos-ligaen: