Avgjørende siste hjemmekamp

Det er klart for årets siste hjemmekamp, en kamp som blir ekstremt viktig. Se hva trener Joey Hardarson sier før skjebnekampen.

Annonse:

- En god prestasjon og tre poeng, det hadde smakt. Vi har lyst til å være offensive og rette opp litt av det vi presterte sist, og med tanke på hvor vi er så er det selvfølgelig viktig å vinne.

Det er Joey Hardarsons svar på hva han ønsker seg fra laget i onsdagens oppgjør mot Brann på Sparebanken Sør Arena. Det blir den fjerde kampen på 10 dager, og årets siste hjemmekamp.

- Det er kort tid mellom kampene, så det er ikke så mye vi får gjort på feltet. Det handler om å bevisstgjøre folk, og se på hva vi skal gjøre mot Brann. Så ser det ut som guttene er godt restituert og klare for kampen.

Oppfordring til publikum

Joey bruker de siste dagene før kampen mot Brann til å forberede spillerne på best mulig måte. Men han har også en apell til alle supporterne som får billett til kampen.

- Publikum er ekstremt viktige. Er du blant de heldige som har fått billett til kampen så håper jeg du er godt forberedt! Det å få støtte, spesielt i de tøffe periodene, er utrolig viktig. Det gir oss energi og muligheten til å komme tilbake i kampen om vi sliter. Men vi går til kampen med en offensiv innstilling, sier Hardarson.

Det er snart et år siden "Mirakelet på Åråsen", da tre raske mål fra Martin Ramsland sendte oss opp til Eliteserien etter at det så helt håpløst ut da det gjenstod 30 minutter av sesongen.

Joey minner både spillere og supportere på at det gjelder å ikke gi opp, selv om det skulle se vanskelig ut.

- Kampene lever helt inn, og alt er mulig i fotball, så vi trenger den støtten vi kan få.

Se hele intervjuet med Joey her.


Annonse fra Obos-ligaen: