tempImageJkNPdZ

Avbrøt Danmarks-ferien for å se Start – Mjøndalen

Lørdag dro Henrik Klev (13) på påskeferie til Danmark med foreldre og tre søsken. Mandag var han og pappa Jens Ove tilbake i Kristiansand for å se Start møte Mjøndalen. Tirsdag drar de ned igjen med Color Lines morgen-ferje. (Foto: Egil Olsen).

Annonse:

- Da Henrik fikk vite at vi skulle til Danmark i påsken, gikk han i svart. Han sa at hvis dere skal til Skallerup Klit, så blir jeg hjemme og ser kampen. Da måtte han og jeg sende søknad til «mor» om 24-timers feriepause. Den fikk vi innvilget, ler pappa Jens Ove Klev.

Dermed kjørte junior og senior Klev opp til Hirtshals mandag formiddag og tok 12.15-ferja med ankomst Kristiansand to og en halv time før avspark på Sparebanken Sør Arena.

- Jeg gledet meg til Danmarks-turen, men det var før jeg visste at det var Start-kamp her i påsken. Da handler det om prioritering, sier Henrik, litt mer enn middels interessert i Start. Han driver blant annet klubbens offisielle TikTok-kanal.

- Synes dere 1-1-kampen var verd å avbryte ferien for?

- Ja, for totalopplevelsen er meget god. Resultatet er vi selvfølgelig litt skuffet over, for Start kunne fint ha tatt dette. Vi bør ta tre poeng på alle hjemmekampene for å rykke opp, noe vi skal i år, sier Jens Ove Klev – og legger til:

- Men jeg liker det sosiale aspektet rundt fotballkamper. Jeg treffer mye flotte folk og får snakket litt jobb også, så kombinasjonen er super. Etter kampen stanget vi til og med i bilkø, noe vi ikke har gjort på tre år. 

Annonse fra Obos-ligaen: