Årets siste bortetur nærmer seg

Sogndal er stedet hvor vi spiller årets siste bortekamp i OBOS-ligaen 2022. I morgen, lørdag kl. 15:00 møter vi laget fra saftbygda til kamp på Fosshaugane Campus. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Oppgjøret mot Sogndal er utrolig viktig med tanke på kampen om den viktige 3. plassen. Før runden ligger vi på 4. plass med 48 poeng - ett poeng unna 3. plassen og to poeng over 5. plassen. Kvalik er allerede sikret.

K P
3 KFUM 28 49
4 Start 28 48
5 Kongsvinger 28 46
6 Sandnes Ulf 28 43
Hjemmelaget Sogndal ligger på 7. plass med 40 poeng, og "må" vinne for å holde liv i håpet om kvalifisering. Med disse forutsetningene virker det til å bli en kamp der mye er på spill.

Det ryktes også om sterk støtte på borteseksjonen på Fosshaugane Campus. Det meldes om flere Startere som er på vei over fjellet for å støtte laget i morgendagens kamp. Det betyr mye! Kampen vises også på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Vi åpner dørene kl. 14:30.

Er du verken I Sogndal eller på Klubbhuset, kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på en av Eurosport+ sine kanaler.

VI ER START

Annonse fra Obos-ligaen: