Andersson inn i trenerteamet

Mattias Andersson blir en del av trenerapparatet på A-laget ut vårsesongen.

Annonse:

Andersson skal starte i jobben som Start 2-trener 1. august. Nå er det klart at han  blir å finne i trenerteamet rundt A-laget ut vårsesongen (30. juni).

- Det blir gøy, det var kult at de ønsket at jeg skulle bidra, og det var en selvfølge å si ja, sier Andersson rett før han går ut for å delta på sin første trening som A-lagsstrener i denne omgang. 

Han har tidligere vært trener i utviklingsavdelingen i klubben, og han steppet inn som A-lagstrener sammen med Bård Borgersen siste del av 2015-sesongen. Etter tiden i Start har han vært hovedtrener i Fløy, da med Joey Hardarson som assistenttrener en periode, og han har vært trener i Arendal.


- Masse energi

Nå blir han del av et trenerteam bestående av Joey Hardarson og Andreas Jensen, keepertrener Frode Birkeland, fysisk trener Atle Thunselle, samt det medisinske apparatet med Pål Erik Pedersen og Marianne Lislevand.

Hva er du spillerne kan forvente fra deg?

- Jeg har masse energi og mange tanker, men de skal jeg skal snakke med Joey og Andreas om. Men det er vel min tilstedeværelse og personlighet de nok kommer til å merke.

Og du har god kjemi med Joey fra tidligere samarbeid?

- Jeg ønsker jo at klubben skal gjøre det bra, men Joey har også hjulpet meg tidligere i karrieren, så da han ønsket min hjelp var det en selvfølge å takke ja, sier Andersson.

 

Sterkt team

Atle Roar Håland, operativ leder for sport i Start, er fornøyd med at Andersson på kort varsel sa ja til å gå inn i klubbens trenerapparat rundt A-laget.

- I Mattias får vi en faglig dyktig, engasjert og positiv trener. Vi er veldig fornøyde med at han ville komme inn og bidra rundt A-laget, og sammen med Joey, Andreas og de andre har vi nå et veldig sterkt trenerapparat i tiden fremover, sier Håland.

- Han kjenner godt til klubben, og han har jobbet bra sammen med Joey tidligere. Dermed kan han komme inn og bidra med sin kompetanse og energi fra første stund, sier Håland.

 

Annonse fra Obos-ligaen: