100 kamper og ny kontrakt for Robstad

Henrik Robstad rundet 100 Start-kamper på fredag. Nå har han også blitt belønnet med ny kontrakt.

Annonse:

- Det er helt perfekt. Jeg ønsker å være med videre, og de ønsket meg med videre, så da gikk den praten veldig greit, sier Henrik Robstad om kontraktsforhandlingene.

Han har nå bundet seg til klubben ut 2021-sesongen, og venstrebacken er glad for å ha fått avklart fremtiden.

- Nå er det ett fokus som gjelder og det er å ta igjen de lagene som ligger foran oss, sier han.

Sportslig leder Tor-Kristian Karlsen er fornøyd med å ha fått fornyet kontrakten med Robstad.

- Vi er glade for å ha med oss Henrik videre. Han har blitt en av kontinuitetsbærerne i klubben og er alltid villig til å ta tak for klubben, både på og utenfor banen. Ikke bare er han en god fotballspiller, men han representerer også mange av de positive holdningene vi ønsker å fremheve i klubben, sier Karlsen.

ullkisa start ntb scanpix 13
Henrik Robstad pleier å ta selfie med noen av våre mest trofaste supportere på bortekampene. Her etter Ull/Kisa-kampen i slutten av juli. Foto: NTB scanpix

Henrik i 100

Mot Sandefjord fredag oppnådde Robstad en solid milepæl da han rundet 100 kamper for Starts A-lag.

- Det er veldig stort, det viser at jeg har vært involvert i mye, så det er gøy å oppnå det, sier Robstad, som fikk sin debut første serierunde i 2016, mot Lillestrøm.

Hvilken kamp husker du best?

- Jeg har dårlig hukommelse på kamper, men opprykket i 2017 var selvsagt veldig gøy. Det har også vært mange kamper i Eliteserien som har vært moro, og semifinalen i cupen i fjor der vi var så nære å vinne. Det var skuffende, men også en stor opplevelse, sier han,

Se intervju med Henrik der han snakker om kontraktsforlengelsen, sine første 100 kamper for klubben og sesonginnspurten som venter her.


Annonse fra Obos-ligaen: