partnerfrokost 2019

Nettverks- og relasjonsarenaer

Driver din bedrift med salg til bedriftsmarkedet? Er det fokus på å utvide nettverket? Les mer om hvilke muligheter som finnes med Start.

Annonse:

Vi hjelper deg å finne det som passer best for din bedrift:

Salgs- og markedsavdelingen

IK Starts nettverk er et «business to business»-konsept i IK Start-regi. Hovedmålet er å skape nye salgsmuligheter til bedriftsmedlemmene, med et tydelig fokus på å hjelpe hverandre å lykkes.

Gjennom gode relasjoner og tillit, skapes grunnlaget for spennende muligheter. Kanskje nettverkplassen kan bidra til økt omsetning, nye markedsandeler, nye former for samarbeid, utvidet nettverk eller ny kompetanse.

Som medlem i vårt nettverk inviteres din bedrift til ulike nettverkstreff. IK Start fasiliterer blant annet faglige møter, sosiale treff, innlandstur, møtecup og utenlandstur. Vi møtes minimum 8-10 ganger i året, og byr selvsagt også på litt eksklusivt IK Start-innhold når timingen er rett.

Inkludert som samarbeidspartner:

Som samarbeidspartner blir du en del av Start-familien. Du vil blant annet få invitasjoner til kick-off, sommerfest, partnerturnering, årlig utenlandstur og andre samlinger.

Annonse fra Obos-ligaen: