Trenerteamet fortsetter

Både toppspillerutvikler Andreas Jensen og assistenttrener Mattias Andersson har forlenget sine avtaler med klubben. Dermed fortsetter hele det sportslige støtteapparatet i 2020.

- Vi er veldig glade for å få på plass avtaler med Andreas og Mattias også. Vi har vært tydelige på at vi ønsker at dagens trenerteam skal fortsette den gode jobben de gjort de siste åtte månedene, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

- Joey og resten av teamet er utrolig dedikerte og de jobber veldig bra sammen. De har ikke bare jobbet bra på treningsfeltet, men også med tanke på å utvikle en god kultur i spillergruppa.

Joey Hardarson skrev under en avtale ut 2021-sesongen tidligere i høst, og nå har Andersson og Jensen skrevet under like lange avtaler.

Keepertrener Frode Birkeland, fysisk trener Atle Thunshelle, fysioterapeut Pål Erik Pedersen og materialforvalter Rune Hægeland er også med videre.

- Jeg er naturligvis veldig fornøyd med at dette er på plass. Både Mattias og Andreas gjør en meget god jobb og er viktige støttespillere for meg. Sammen med resten av teamet så utfyller vi hverandre på en god måte, sier Joey Hardarson.

Nå er fokuset 100 prosent rettet mot søndagens kvalifiseringskamp mot KFUM Oslo.

Trenerteamet var tilstede på Intility Arena onsdag kveld der de fikk se KFUM slå Kongsvinger med 2-0.

Kjøp billett til søndagens kamp her.

Kjøp sesongkort 2020 og få gratis inngang på kvalikkampen mot KFUM.

Annonse fra Eliteserien: