Sander klar for Start

Den talentfulle Start 2-spilleren Sander Emanuelsen har allerede sluppet til i A-lagssammenheng.

18-åringen har spilt aldersbestemt fotball for Vigør. I 2016 ble det også mange kamper for Vigørs seniorlag. Ved nyttår hadde han flere klubb-alternativer, men han valgte Start.

Der er han en del av Start 2-gruppa, men han har allerede rukket å være med på flere A-lagsøkter.

- Det er veldig bra å være på plass. Dette er noe jeg har drømt om lenge, så det føles godt å endelig være her, sier Sander Emanuelsen etter å ha gjennomført torsdagens A-lagsøkt på Sparebanken Sør Arena.

Sander er sønn til tidligere Start-spiller Erik Emanuelsen. Mens pappa Erik spilte sentralt på midtbanen, så trives Sander best ute på en av kantene.

- Jeg liker å ha ball i beina og å utfordre. Jeg løper veldig mye så jeg kan få ballen i bakrom og mellomrom. Og så har jeg vært litt målfarlig.

- Hvordan har det vært å trene med Starts A-lag?

- Det har vært veldig gøy og inspirerende. Nå ser jeg hvor listen ligger. 

- Hvordan er du utenfor fotballbanen?

- Det er egentlig kun fotball og trening det går i, og så litt skole. Jeg er egentlig en ganske rolig person, vil jeg si.

- Hva er fotballdrømmen?

- Siden jeg har vært liten så har alltid målet vært å leve av fotball. Drømmen er å spille her på Sparebanken Sør Arena hver serierunde, sier Sander og kikker seg rundt på den flotte arenaen.

PS: Sander Emanuelsen debuterer for Start 2 mot gamleklubben Vigør i en treningskamp i Sørlandshallen, fredag 20/1 klokka 1700.

Annonse fra Eliteserien: