vaaler blogg ny

Ren kjærlighet

André Vaaler deler sine tanker etter gårsdagens kamp.

Annonse:

Ren kjærlighet.

Da ballen traff leggskinnet til Daland på overtid og rullet i nettmaskene onsdag kveld, kokte de kjipe følelsene i mellomgulvet. Følelser så langt fra Åråsen som det går an å komme.

Med selvmål og knepne tap blir noen av oss sinte, noen blir hevngjerrige, noen triste og mange blir nesten likegyldige og apatiske.

Kanskje sitter du akkurat nå og ser opp på de florlette godværsskyene, samtidig som du rister på hodet og lurer på hva det er som får deg til å følge Start, de gule og svarte. Uansett hva det er; Start vil for alltid være klubben din.

Så tenker du kanskje at det er tradisjon, lyst og interesse, men etter hvert skjønner du at det er ren kjærlighet og ikke minst kjærlighet med et stort, inderlig håp om å klare seg, om en dag å vinne noe.

For nøyaktig tre år siden spilte vi 1-1 borte mot Elverum. Til lørdag kommer Viking til Sparebanken Sør Arena. La oss snakke om kjærligheten og håpet. La de unge spillerne våre merke at vi vil at de skal lykkes.  Tre poeng borte mot Haugesund kommer vi aldri til å få denne sesongen. Kan vi ikke se framover alle mann?

Skriv noe godt eller noe konstruktivt om Joey og de som ligger søvnløse for å gi deg gode opplevelser, og treffer du en av de unge Heltane på butikken eller i Markens så se de inn i øynene mens du sier noe som de vokser på, noe som kan fremme selvtilliten og avgjøre lørdagens kamp.

Søndag morgen ser det ut til at regnet vil komme, men er tempoet høyere, samspillet vakrere og viljen sterkere enn i Haugesund, så vil opplevelsen drive regnværsskyene bort.

Nå har Daland lagt selvmålet og tapet bak seg. Han er klar for ny kamp. Da bør du være det også.

 

Heia Start!

André

Annonse fra Obos-ligaen: