Juniorkampen mot Vigør utsettes

G19-kampen mellom Start og Vigør som skulle vært spilt i dag kl. 17.00 er utsatt til fredag. Årsaken er at en ansatt i utviklingsavdelingen i Start har vært i nærkontakt med en person som har fått påvist korona. 

Annonse:

Den ansatte i Start har tatt koronatest og i påvente av at svaret foreligger så har klubben valgt å sende alle som har vært i nærkontakt med vedkommende i karantene.

Kampen mot Vigør i kveld er utsatt ettersom vedkommende har vært i nærkontakt med personer ville vært involvert i den kampen. 

Motstander i gårsdagens kamp i G19-serien, Jerv, er også underrettet om situasjonen.

- Det er viktig å påpeke at vi nå er føre var. Vedkommende har i helgen vært i kontakt med en person som i dag testet positivt for korona. Vi har nå kartlagt hvem han har vært i kontakt med og sendt dem hjem i påvente av at han får svar på sin test. Vi forventer å få svar på det i morgen formiddag. Forhåpentligvis er den negativ, men etter dialog med vår klubblege besluttet vi at vi ikke tar noen sjanser, sier daglig leder Christopher MacConnacher.

Vedkommende har  ikke vært i nærkontakt med spillere eller trenere på A-laget, så dette påvirker ikke A-lagets opplegg fremover.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: