Her er Starts nye mediesjef

Avis-redaktør Ole Gerhard Sørensen gjør comeback i Start. Han overtar som mediesjef etter Roy Emanuelsen (Foto: NTB Scanpix)

Annonse:

Ole Gerhard Sørensen er i dag redaktør i Kristiansand Avis. Fra januar er han tilbake i Start, der han spilte i perioden 2000-2004.

IMG_1450-sh
Ole Gerhard Sørensen

- Dette er en drømmejobb for meg. Det er utrolig spennende tider i Start, med nye eiere som allerede har gjort mange spennende grep. Å kunne bli en del av det laget, med så mange dyktige folk, er noe jeg ser veldig frem til. Det blir trist å forlate Kristiansand Avis etter ti år, spesielt gode kolleger som jeg har blitt veldig godt kjent med, men dette er en unik mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Starts påtroppende mediesjef.

Solid erfaring

Start-direktør Even Øgrey Brandsdal er svært glad for å få Ole Gerhard Sørensen på laget etter at Roy Emanuelsen har meldt overgang til Universitetet i Agder. 

- Roy er ingen enkel mann å erstatte, og derfor har vi brukt god tid til å finne hans etterfølger. Vi er derfor svært stolte over å få på plass en så sterk faglig person som Ole Gerhard Sørensen i vårt team. Han har solid erfaring innenfor media, som redaktør i Kristiansand Avis, og det er ingen hemmelighet at fotball er noe som engasjerer han. Han har god kjennskap til hvordan en fotballklubb fungerer. Ole Gerhard kommer inn med nye og friske øyne og er klar for å videreutvikle vår merkevare i årene som kommer, og det er ingen tvil om at dette er en flott tilvekst for oss. Både vi og Ole Gerhard selv kan nesten ikke vente med å komme i gang, sier Øgrey Brandsdal.

Viktig jobb

Mediesjefsjobben innebærer blant annet kontakt med mediebransjen, men også kommunikasjonsfokus og redaktøransvar for Starts egne medier.

- Det har skjedd mye i klubben siden Start En Drøm tok over i sommer, og jeg synes måten de tenker på med tanke på å bygge opp klubben er veldig fornuftig. Med det fundamentet de nå bygger tror jeg Start har alle muligheter til å kunne etablere seg i toppen av norsk fotball de neste årene. Å få lov til å følge dette tett, og formidle det ut til publikum, er noe jeg gleder meg veldig til, sier Sørensen.

Ole Gerhard Sørensen spilte i Start fra 2000-2004. De første to årene var han en del av  Start 2, mens han var i A-stallen fra 2002.  Der spilte han blant annet flere kamper i midtforsvaret sammen med Steinar Pedersen.

Nå er han altså tilbake i gult og svart.

Annonse fra Obos-ligaen: