- Gleder oss til kamp

Joackim Jørgensen ser frem til kampen mot Brann, hans første kamp i Start-drakta.

Tirsdag kl. 15 norsk tid er det klart for årets første treningskamp. Nykommer Joackim Jørgensen ser frem til å få sin første kamp i Start-trøya.

- Vi gleder oss alltid til å spille kamp, det er derfor vi trener hele tiden. Det blir veldig spennende å møte et godt Brann-lag, sier Jørgensen.

- Hva er det Kjetil vil se av dere?

- Det blir vel mest å se at vi jobber sammen. Vi har ikke trent så mye på det offensive ennå, men vi skal nok bite fra oss der også. Vi har mange gode spillere i laget, sier han.

Se hele intervjuet her. Troppen til Brann-kampen ser du under videovinduet.


- Fin test

Kjetil Rekdal ser frem til å møte Brann i morgen.

- Det blir en fin test, vi får sikkert svar på en del ting. Men det viktigste for oss er å være på vårt maks nivå når vi møter Aalesund i serieåpningen 30. mars, sier Rekdal.

- Det er lenge siden vi har spilt kamp nå, så det vil sikkert være noen spillere som er litt rustne. Det viktigste er at vi kommer ut på banen med en klar plan og at den blir fulgt så godt som mulig. Men vi bruker oppkjøringen til å bli klare til seriestart, alt som skjer nå er bare forberedelser, sier Rekdal, som svarte på spørsmål fra våre følgere i dag. Det kan du se her.

Til kampen mot Brann er ikke Erlend Segberg, Espen Hammer Berger, Jesper Daland eller Kristjan Floki Finnbogason med i troppen. De har alle vært ute av trening på grunn av skader og trenger litt mer trening i beina før de er kampklare. Ibrahim Mensah, som kom tilbake til Gran Canaria idag etter å ha vært tilbake i Ghana i forbindelse med farens bortgang, er heller ikke kampklar. 

Om ikke noe endrer seg er dette troppen til kampen:

Jonas Deumeland, Aleksander Pedersen, Damion Lowe, Joackim Jørgensen, Eirik Wichne, Isaac Twum, Henrik Robstad, Kasper Skaanes, Tobias Christensen, Adnan Hadzic, Aron Sigurdarson, Mikael Ugland, Sander Sjøkvist, Mathias Bringaker, Adeleke Akinyemi, Kevin Kabran, Isac Lidberg, Gudmundur Andri Tryggvason.

Her er ser du noen bilder fra mandagens treningsøkt på Gran Canaria der Rekdal instruerte spillerne i noe av det han ønsker å se i kampen mot Brann.

Annonse fra Obos-ligaen: