Ubeseiret gjennom seriespillet - klare for sluttspill

G19-laget avsluttet seriespillet med 6-1-seier over Vindbjart. Nå venter sluttspill om krestmesterskapet og oppgjør mot Flekkefjord og Arendal.

Bildet: Starts G19-lag møtte Flekkefjord til treningskamp i sommer, nå møtes de til kretsfinale sluttspill. Arkivfoto: Kristian Øverland.

Start -Vindbjart 6-1 (3-0)

G19-laget stod med syv av syv seire før den siste kampen i seriespillet denne høsten, og etter 4-1-seieren mot Vigør på fredag var førsteplassen sikret allerede før siste runde. Det var heller aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende i serieavslutningen mot Vindbjart.

Preben Hille, Adam Eftevaag og Sander Svela scoret et mål hver i første omgang. I andre omgang scoret både Svela og Eftevaag sine andre mål for dagen, mens også Herman Ose kom på scoringslisten.

Anders Leesland Honnemyr reduserte for bortelaget like før slutt.

Dermed ender laget med 24 poeng og 30-6 i målforskjell etter åtte kamper. Nå skal de spille om kretsmesterskapet, der de møter vinnerne av de andre avdelingene, Arendal og Flekkefjord.

- Det ble en fin avslutning på puljespillet. Taktisk og teknisk bra gjennomført kamp. Vi begynner å se ut som et solid lag, med litt krydder her og der. Så må vi huske at det vi nå gjør mot lokale lag skal vi gjøre i nasjonal serie, bare med høyere tempo, enda større bevegelse i laget, og mye høyere intensitet i presset, oppsummerer trenerteamet.

Det er Adolfo Rodriguez, Erik Mykland og Alf Erik Svela som har treneransvaret for G19-laget denne sesongen.

- Vi ser på spillerne at de er tryggere på hverandre,både på og utenfor banen. Det gleder oss som ser dem hver dag.

Første kamp i sluttspillet spilles mot Flekkefjord, borte, tirsdag 3. november. Trolig skal vi spille hjemmkamp mot Arendal uka etter, men den kampen er ikke endelig berammet ennå.