Tosifret i Flekkefjord

G19-laget feide Flekkefjord av banen i den første av kampene i sluttspillet om kretsmesterskapet. Arkivfoto

Fire timer i buss ble bare kos etter at G19-laget leverte en meget god forestilling i Flekkefjord tirsdag kveld. Flekkefjord vant 1. divisjon avdeling 3 suverent, foran Våg, Søgne, MK og Lyngdal. Start vant sin avdeling, mens Arendal vant avdelingen i øst. Disse tre lagene gjør nå opp om kretsmesterskapet, og den første kampen ble spilt tirsdag kveld.

De som hadde håpet på en tett og spennende kamp ble nok skuffet, selv om det stod 0-0 i nesten en halv time.

-De første 15-20 minuttene brukes til å mørne motstanderne som legger seg veldig lavt og kompakt. Etter at vi får vår første scoring, på ett fint frispark av Sander Svela som Marius Eikså pirker i mål, er det enveiskjøring. Vi går til pause med 3-0 og følelse av kontroll, oppsummerer trenerteamet Adolfo Rodriguez, Erik Mykland og Alf Erik Svela. Sander Svela og August Fredriksen scorer 2-0- og 3-0-målet.

Andre omgang starter slik den første avsluttet, og Johannes Byklum Eskedahl setter inn 4-0 tidlig. Så tar laget foten litt av gasspedalen, selv om August Fredriksen setter inn 5-0 etter en drøy time.

Det siste kvarteret er Start-gutta derimot nådeløse. 5-0 blir til 10-0 i løpet av 15 minutter. Sander Svela scorer to til, mens Marius Framnes, Marius Eikså og Hermann Ose også scorer i sluttminuttene.

- Alle mann får spilletid og gjør sine saker helhjertet og bra. Å fullføre 90 minutter mot ett lag vi er mye bedre enn er ett tegn på respekt for motstander og stolthet innad i laget. Vi scoret mange fine mål, leverte bra spill og hadde knapt en sjanse i mot oss. Nå gleder vi oss til "finale" mot Arendal, sier trenerne.

Kampen mot Arendal spilles 10. november kl. 19.30.

Kamfakta:

Flekkefjord - Start: 0-10 (0-3)

Kretsmesterskap finalesluttspill G19

Mål Start G19: Sander Svela 3, Marius Eikså 2, August Fredriksen 2, Marius Framnes, Herman Ose og Johannes Byklum Eskedahl.