Foto: Kristian Øverland

Start 2 - Flekkefjord 5 - 0

Mandag kveld var det duket for treningskamp mellom Start 2 og Flekkefjord på Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

- Det var en komfortabel seier - så det var gøy å spille kamp igjen, og gøy å vinne, sier Johannes Eftevaag etter 5 - 0 seieren mot Flekkefjord. 

A-lagsspilleren har vært med treningsgruppen (kohorten) Start 2 de siste ukene, blant annet for å kunne spille treningskamper med dem. Mandag fikk han en god gjennomkjøring i en kamp Start-guttene dominerte i store deler av kampen. 

- Jeg er utrolig fornøyd med hvordan vi presterte, men i andre omgang kunne vi vært litt bedre med tanke på balansen i laget - vi fikk noen kontringer mot oss som vi kunne håndtert bedre. Ellers syntes jeg vi spilte bra og er fornøyd med resultatet, sier Andreas Haraldsen.

Trener Adolfo Rodriguez ser også noe forbedringspotensialet.

- I førsteomgang var vi dominerende, men vi har noen utfordringer når det kommer til å lage flere sjanser. I andreomgangen klarer vi det litt bedre, men vi burde spille enda bedre.

Målscorere i kampen var Johannes Eskedahl, Marius Eikså, Dirirsa Gamachis, August Vik og Herman Ose.

 

Usikker høst

Koronasituasjonen setter fortsatt store begrensninger i all fotball under 2. divisjon. Om det blir spill i 3. divisjon for Start 2 i høst er nå usikkert.

- Nå ser det kanskje ut til at det ikke blir noe 3. divisjon, men kanskje det blir noe G19 nasjonal. Det blir spennende å se hva som skjer, vi skal bite fra oss uansett hvor vi skal spille, sier Johannes Eftevaag.

- Jeg har hørt noen rykter om at det kanskje ikke bli 3. divisjon i år, noe som er utrolig kjedelig fordi jeg hadde sett veldig frem til sesongen... Men det blir spennende uansett og jeg gleder meg, sier Andreas Haraldsen. 

Uansett hva som skjer i ukene og månedene fremover så er fokuset rettet mot utvikling for guttene som alle drømmer om å få spille på Starts A-lag etterhvert.

Se hele intervjuet med Andreas Haraldsen, Johannes Eftevaag og Adolfo Rodriguez under: 


Se bildeserie fra kampen under:

 

Annonse fra Obos-ligaen: