NM-kvartfinale G16 søndag kl. 15.00: - På vårt beste kan vi slå alle!

Jonas Myhrstad (t.v.) og Christian Wahlstrøm lover full innsats fra første spark på ballen når Start G16 søndag kl. 15.00 spiller NM-kvartfinale mot Brann på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Egil Olsen)

Annonse:

I fjor røk Start G16 ut av cupen på nesten aller sureste måte; 2-3 for Viking etter ekstraomganger. Søndag kl. 15.00 spiller de ny NM-kvartfinale på Sparebanken Sør Arena, nå mot Brann. 

- Vi er, for å si det mildt, veldig revansjelystne og gira på en semifinaleplass, og vinne NM, sier Jonas Myhrstad, som spiller sentralt på midtbanen.

- Vi kan ikke forutsi sluttresultatet. Men vi kan love en helt enorm innsats, show, god stemning og underholdende fotball, sier Christian Wahlstrøm, spiss og kaptein.

- Vi er underdogs igjen

Start G16 har variert litt i prestasjonene de siste ukene, men i NM-kvartfinalen 21. august viste de hva som bor i dem. Da vartet de opp med festfotball og sendte siddisene hjem med 0-3!

- Vi var så uheldige å havne i B-sluttspillet i serien. Der har vi kanskje ikke hatt riktig fokus, men hatt tankene på å komme langt i NM. I cupen har vi vist at vi på vårt beste er kapable til å slå alle lag, sier Wahlstrøm.

- Hva vet dere om søndagens motstander, Brann?

-  At de er et veldig godt lag, og at de har et par landslagsspillere, ellers ikke mye. Men det er alltid gøy å spille og teste seg mot de beste i vårt kull i landet, og forhåpentligvis banke de, smiler Myhrstad.

-  Vi er underdogs igjen. Men etter Viking-seieren føler jeg at underdogs-stempelet er mindre nå. Vi vet at Brann og Viking har spilt jevnt mot hverandre tidligere i år. Så for å avansere må vi opp på det samme nivået som vi var på mot Viking, sier Wahlstrøm.

- Blod, svette og tårer

Start 16-trener Eirik Moen Eskedal sier guttene hans har forberedt seg godt til søndagens kvartfinale.

- Vi vet hva som venter oss, vi er i angrepsposisjon og har ingenting å tape. Vi skal ofre blod, svette og tårer for å gå videre til semifinalene, sier Moen Eskedal, og legger til:

- Vi håper at Start-supporterne kjenner sin besøkelsestid og mobiliserer alle krefter til å fyre opp stemningen, støtte og heie på oss. Sparebanken Sør Arena søndag kl. 15.00 is the place to be.

FAKTA:

Navn: Jonas Myhrstad

Født: 18. juli 2006

Høyde: 185 cm

Posisjon på banen: Sentral midtbane

Favorittspiller: Thiago Alcântara, Liverpool

Annen favorittklubb: Liverpool

FAKTA:

Navn: Christian Wahlstrøm

Født: 4. juni 2006

Høyde: 177 cm

Posisjon på banen: Spiss

Favorittspiller: Pål André Helland, Lillestrøm

Annen favorittklubb: Rosenborg

tempImage3pYIL6.jpg
Start G16 samlet på en av de siste treningene før søndagens NM-kvartfinale mot Brann – bak f.v.: Jesper Lundgren, Kasper Schie (hospitant fra Donn), Jonas Myhrstad, Dennis Myrvold, Daniel Rokseth, Sebastian Fjellheim og Eirik Moen Eskedal (trener). Foran f.v.: Jon Fiskådal Kristensen (hospitant fra Søgne), Pawel Tytyk, Aloniab Elfu, Christian Wahlstrøm, Sander Eikeland, Daniel Gummedal, Nicolai Apland og Dennis Birkenes (hospitant fra Søgne). Hospitantene kan ikke spille mot Brann. (Foto: Egil Olsen).

 

Annonse fra Obos-ligaen: