Låner Vålerenga-spiller

En spiller har kommet inn, mens tre unggutter lånes ut.

Annonse:

Mot slutten av overgangsvinduet for utlån, som stengte 10. sepotember, gikk det tre unge spillere på lån til lokale klubber, mens en sørlending fra Vålerenga har kommet inn.

 

INN:

Almin Dacic (på bildet over)

- Almin (19) er opprinnelig MK-gutt, men har det siste årene spilt for Vålerenga. Almin er en spennende midtbanespiller som vi har kjent til lenge. Etter endt skole i Oslo, passet det bra for begge parter at Almin kunne komme til oss i høst. Han er kommet hit i første omgang på et utlån ut sesongen fra Vålerenga, forteller utviklingsleder Alexander Øren.

 

UT: 

Arian Gundersen - MK (lån)

Emiel Peersen - Søgne (lån)

Jonatan Hodnemyr - Vindbjart (lån)

- Vi ønsker å være fleksible overfor spillerne våre, og å hele tiden hjelpe dem til å ha ønsket utvikling. I utviklingsløpet hos oss er riktig matching en viktig del, og for alle disse tre var det å spille flere kamper viktig de kommende månedene. Slik situasjonen så ut nå var dette vanskelig hos oss og da har vi funnet gode alternativer, hvor spillerne kan bidra i andre klubber på Sørlandet de neste månedene. Samtidig er det viktig for oss at spillerne fortsatt har en del av treningsuken sin sammen med oss, og alle spillerne vil være tilbake etter at sesongen er slutt i slutten av oktober, sier Øren.

Vi ønsker trioen lykke til i sine klubber denne høsten!

Almin kan få spilletid for Start 2 allerede i morgen (lørdag) når laget tar i mot Staal på Sparebanken Sør Arena. Kampen starter kl. 16.00

Annonse fra Eliteserien: