G16-laget ubeseiret i G19-serien

G16-laget fikk det tøft mot Trauma i tredje kamp i G19-serien. To flotte skudd sikret seieren.

Annonse:

Fredag kveld tok G-16 imot Trauma G-19 i tredje ligakamp på Sparebanken Sør Arena. Ungguttene fikk en tøff kamp, da Trauma var gode på å holde ball og skape farlige sjanser. To vakre mål fra Levi Eftevaag og Teodor Witzøe gjorde at Start kom seirende ut. 

 

g16 foto oliver bergset lilletvedt
Trener Håvard Lilletvedt fornøyd med nok en seier.


- Vi spilte ikke vårt beste, men var heldige som hadde to gode skuddføtter som ga oss to viktige mål. For å holde seiersrekken gående må vi nok opp et par hakk. Vi ser at vi har et høyt toppnivå, men dessverre så har bunnivået vært veldig lavt, sier G16 trener Håvard Lilletvedt etter kampen. 

Teodor Witzøe Kom inn fra benken etter en tøff første omgang, og hadde en umiddelbar innvirkning på kampen. Etter drøye ti minutter inn i andre omgang sørget han for å bli matchvinner med ei kanonkule oppe i høyre hjørne.

- Det er morsomt at han ble målscorer i dag, for dagen før bommet han litt for mye på skuddtrening, sier Lilletvedt latterfull.

– Han hadde et fantastisk mål, og vi vet at han kan glimte opp med det innimellom. 

g16 foto oliver bergset 12
Teodor Witzøe gratuleres etter å ha skutt Start tilbake i ledelsen

Start spiller som eneste G-16 lag i G-19 divisjonen i distriktet, og topper tabellen etter en ubeseiret oppstart. Håvard Lilletvedt mener det er en god erfaring.

- Det har vært en fin matching å spille mot G-19 lag. Det er jo spesielt det fysiske man legger merke til, da våre spillere ofte er mindre i størrelse. Teknisk og taktisk mener jeg våre spillere er vel så gode.

Se flere bilder fra kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: