Tirsdagstreffene starter opp igjen

Etter nesten halvannet års koronapause starter Tirsdagstreffene for Start-pensjonistene opp igjen tirsdag 24. august kl. 11.00.

Annonse:

 – Vi måtte dessverre kutte høstprogrammet i fjor, men nå er vi klare for å gå i gang igjen. Alt er klarert ved kommuneoverlegen, sier Tore Heidenreich.

Han har sittet i styret for Tirsdagstreffene de siste to årene. Med seg har han Trond Pedersen og Øyvind Oterholt, to av klubbens virkelige legender.

 Heidenreich sier at styretrioen nå holder på å ferdigstille programmet for høsten. Noe har de på plass, og de regner med å ha det meste klart før 24. august.

– Det som er klart, er at klubbdirektør Terje Marcussen kommer på vårt første treff. Så kommer hovedtrener Sindre (Tjelmeland – red.anm.) 31. august. Ordfører Jan Oddvar Skisland har også sagt ja til å komme 21. september. Det er altså etter stortingsvalget mandag 13. september. Det var nesten umulig å få ham før valget. Da er han veldig busy. Vi har mange andre vi skal spørre, så vi skal nok få et fyldig og godt program, sier Heidenreich, og legger til:

– Det er ikke bare fotball det dreier seg om. Jeg vet at vi vil prøve å få ned overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet. Vi vil også i år avslutte høsten med julegrøt med tidligere sogneprest i Lund kirke Odd Bjørnsen. Han er fast blant de som går her hver tirsdag, og har alltid ansvar for julegrøten. Rekelotteri vil vi også fortsette med.

Tirsdagstreffene er svært populære blant klubbens pensjonister – fremmøtet ligger jevnt på mellom 60 og 80 hver gang. Aldersgruppen er fra 65 til 90 pluss.

– Ja, vi har faktisk noen som over 90. Alle er ikke opprinnelige startere. Det er mange som har meldt seg inn fordi de har hørt positive ting om disse sosiale arrangementene. Vi åpner kl. 11.00, men de første kommer allerede i 10-tida, sier Heidenreich.

Han ønsker å understreke at det ikke «kun» er Trond Pedersen, Øyvind Oterholt og han som står for Tirsdagstreffene.

– Det er vi som står for programmet og finner foredragsholdere. Men vi har en fast arrangørstab på fem personer som står for innkjøp av kaffe, boller og wienerbrød, tilrettelegging, borddekking og så videre. Så har vi egen kasserer som sitter og tar imot betaling. For her er alt kontant betaling, smiler Tore Heidenreich, og avslutter på denne måten:

– Vi møtes som alltid i klubblokalene i 3. etasje, fra inngang 7.

Annonse fra Obos-ligaen: