Sesongkort for 2023

Bli med oss på veien tilbake til Eliteserien 2023 og sikre deg sete på Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

Kjøp sesongkortet ditt her: Kjøp sesongkort 2023

Arrangementsinformasjon

Sesongkortsalget for 2023 starter mandag 31. oktober. Da kan du sikre deg din favorittplass på stadion, og behold den hele sesongen.

PS! Eksisterende sesongkortinnehavere har forkjøpsrett på sine plasser fra 2023 frem til 15 november 2022. De skal ha mottatt en egen mail med informasjon om fornyelse, ta kontakt med ikstart.no, dersom du ikke har fått denne.

Vi beholder prisene fra 2022-sesongen hvilket betyr:

Voksen:
Fast setevalg: 2500,-
Fritt setevalg: 2000,-

Barn:
Fast setevalg: 1250,-
Fritt setevalg: 750,-

LONDSIA: 1500,-
LONDSIA UNG: 1200,-

Sesongkortet er i år heldigitale! Dersom du mot formodning skulle ønske et fysisk sesongkort kan du ta kontakt med oss på [email protected]. Det fysiske kortet vil koste 100,-, gebyret betales ved henting.

Kategoriene er fordelt slik:
-Små barn 0-4 år gratis (ikke eget sete, må på bergene å sitte på fanget)
-Barn 5-16 år
-Voksen 17 år +

LONDSIA UNG: 16 år - 21 år 


Sesongkort for bedrift
Dersom du har hatt et sesongkort som er registrert på en bedrift, må du send oss en bestilling til [email protected]så gir vi beskjed så fort billettene er klare.


Sesongkort for Handicap – og ledsager
Sesongkort for HC- og ledsager bestilles på e-post til [email protected] Ledsagerbevis må fremvises ved henting/betaling av sesongkortene i Startbutikken.


Vandring
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å vandre mellom de ulike feltene på stadion. Dette grunnet sikkerhet. Kommende sesong vil de forskjellige feltene være tydelig avsperret.

 

Klubbhuset 
Denne billettypen forutsetter at du er medlem av IK Start. Med sesongkort i Klubbhuset får du tilgang til Klubbhuset hvor det serveres gratis pølser, brus og kaffe før alle kamper. I tillegg får du plass på O2 

For mer info om sesongkortsalget 2023 se ikstart.no

Har du spørsmål send oss en e-post til: [email protected] 
Sportslig hilsen
IK Start

Annonse fra Obos-ligaen: