Lillestrøm - Start 4-3 (5-5)

VI ER ELITESERIEN 2020! Foto: NTB scanpix

Onsdag kveld var det duket for den siste og avgjørende kampen i play-off til Eliteserien mot Lillestrøm. Den første kampen endte med 2-1 seier til Start etter to scoringer av Aron Sigurdarson. Dermed hadde Start det beste utgangspunktet før returkampen, men Lillestrøm fikk med seg et viktig bortemål.

Start stilte uendret fra det første oppgjøret.

Starts lag:
Jonas Deumeland, Eirik Wichne, Joackim Jørgensen (Hammer Berger fra 70), Damion Lowe, Henrik Robstad – Afeez Aremu, Erlend Segberg – Kasper Skaanes (Kabran fra 52), Eman Markovic (Twum fra 70), Aron Sigurdarson – Martin Ramsland.

Innbyttere:
Alexander Pedersen, Espen Hammer Berger, Isaac Twum, Kevin Kabran, Adnan Hadzic, Kristian Strømland Lien, Mathias Bringaker.

Lillestrøms lag:
Marko Maric, Simen Rafn, Sherrif Sinyan, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen, Ifeaniy Mathew, Daniel Pedersen, Fredrik Krogstad, Alexander Megalvis, Thomas Lehne Olsen, Daniel Gustafsson.

Innbyttere:
Mads Hedenstad Christiansen, Mats Haakenstad, Frode Kippe, Kristoffer Ødemarksbakken, Erik Brenden, Arnor Smarason, Alexander Sannes.

Fakta:
Lillestrøm – Start 4-3 (5-5 sammenlagt)

Pauseresultat: 2-0
Åråsen Stadion

Kvalik-kamp til Eliteserien 2020

Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand.

Mål: Simen Kind Mikalsen, Thomas Lehne Olsen, Daniel Gustafsson, Alexander Megalvis, LSK. Martin Ramsland x3, Start,

Gule kort: Alexander Megalvis, Tobias Nielsen, Simen Kind Mikalsen,  LSK. Damion Lowe, Martin Ramsland, Eirik Wichne, Aron Sigurdarson, Start.
Røde kort: Ingen

Tilskuere: 7892

1. min: Lillestrøm tar ledelsen. 1-0 ved Simen Kind Mikalsen.

5. min: Deumeland ligger nede etter kollisjon i feltet.

10. min: Veldig intensiv start på denne første omgangen. Lillestrøm har gått ut i hundre, men Start har gradvis kommet litt mer inn i det nå.

12. min: Gult kort til Lillestrøms Megalvis etter en sen takling på Aremu.

14. min: Stor sjanse til Start etter et langt innkast. Markovic kommer til skudd, men det blokkeres til corner.

16. min: Damion Lowe prøver lykken fra rundt 25 meters hold, men skuddforsøket går langt over.

19. min: Lillestrøm kombinerer fint på høyresiden, men innlegget er upresist.

22. min: Lillestrøm øker til 2-0. Thomas Lehne Olsen er målscorer.

29. min: Eirik Wichne pådrar seg et gult kort etter en sen takling.

39. min: Mange dødballer for LSK de siste minuttene, men vi får ryddet unna det som kommer.

41. min. Eman Markovic svinger et frispark inn i feltet, men LSK-keeper Marko Maric har god kontroll.

45.min: Det er lagt til ett minutt.

PAUSE: Lagene går til pause. Lillestrøm leder 2-0 i det som har vært en svært skuffende omgang sett med Start-øyne.

46. min: Kampen er i gang igjen. Ingen bytter hos noen av lagene.

49. min: 3-0. Daniel Gustafsson er målscorer.

52. min: Bytte for Start. Kasper Skaanes går ut, Kevin Kabran kommer inn.

57. min: Stor sjanse for Lillestrøm, som kommer til skudd på kloss hold. Heldigvis er Deumeland med på notene.

60. min: Igjen er Deumeland vår redning. Mathew er plutselig helt alene med keeper, men vår tyske sisteskanse parerer fint.

62. min: 4-0. Melgalvis.

70. min: Dobbeltbytte Start. Jørgensen og Markovic ut. Inn kommer Hammer Berger og Isaac Twum.

73. min: Lillestrøm spiller seg frem og kommer til avslutning, men den går 2-3 meter over mål.

76. min: MÅL! 4-1. Ramsland reduserer og tenner dermed et lys for Start. Twum slår et presist frispark og treffer Ramsland som styrer den i lengste hjørne. Nå trenger vi to mål. Kan det gå?

78. min: MÅÅÅÅÅÅÅL!!!! 4-2. Der sitter den igjen!! 4-2! Ramsland!! Bredsider den i kassa.

81. min: Nå koker det helt over her. Vi skaper masse sjanser!

82. min: MÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLL!!!!!RAMSLAND IGJEN! 4-3!!! Hva i all verden skjer??!?? Vi er i skrivende stund i Eliteserien.

85. min: Smarason og Kippe inn for LSK nå.

86. min: Gult til Sigurdarson.

88. min: Deumeland ligger nede for telling etter en knallhard duell.

90. min: Det er lagt til syv minutter.

95. min: Det kastes bluss fra Kanarifansen.

98. min: LSK presser.

FERDIG!!!! VI ER I ELITESERIEN 2020!!

En helt ellevill snuoperasjon sender oss tilbake i øverste divisjon! Alt så mørkt ut da LSK ledet 4-0, men et mål fra Ramsland tente et håp. Ti minutter senere hadde Ramsland scoret to til, og vi var i ledelsen på bortemålsregelen. En dramatisk avslutning fulgt, men vi klarte å ri det i land.

NÅ ER DET BARE Å GLEDE SEG TIL NESTE ÅR!

Kjøp sesongkort i dag, så får du med deg neste thriller!