Start - Strømmen 4-0

Tobias Christensen med tre av målene da Start slo Strømmen 4-0 søndag kveld. (Foto: NTB Scanpix)

Etter en tøff uke for Start hvor seieren glapp på overtid mot Sandefjord sist helg og cup-exiten mot Fram i Larvik på onsdag, skulle laget forsøke å revansjere seg seg når Strømmen besøkte Sparebanken Sør Arena søndag kveld.

Før søndagens kamp ligger Start på en 9. plass med 7 poeng mens Strømmen ligger på en 12. plass med sine fire poeng, og har til gode å vinne en seriekamp sålangt denne sesongen.

Det kan også nevnet at tidligere Start-spiller John Olav Norheim er i elleveren til Strømmen i denne gampen.

Starts lag (1-4-2-3-1):

Jonas Deumeland - Eirik Wichne, Joackim Jørgensen, Damion Lowe, Henrik Robstad -  Erlend Segberg (K) (Hadzic fra 75), Afeez Aremu (Twum fra 78) - Kasper Skaanes, Tobias Christensen (Ugland fra 84), Aron Sigurdarson - Mathias Bringaker.

Innbyttere: Alexander Pedersen, Espen Hammer Berger, Isaac Twum, Adnan Hadzic, Sander Sjøkvist, Mikael Ugland, Kristjan Floki Finnbogason.

Strømmens lag:

Marius Wennersteen Berntzen, Victor Eriksson Grodås, Kristian Jahr, Sverre Bjørkkjær, Pål Steffen Andresen, Mathias Blårud, John Olav Norheim (Achrifi fra 71), Mats-Andre Kaland, Mahmoud Sami Laham, Øystein Vestvatn (Ness fra 60), Andreas Hellum (Gussiås fra 67).

Innbyttere: Stian Stensby Christensen, Magnus Aleksander Tvedte, Sivert Stenseth Gussiås, Mustapha Achrifi, Ulrich Østigård Ness, Håvard Segtnan Thun, Johannes Grødtlien.

• Pause: 1-0

• Sparebanken Sør Arena

• OBOS-ligaen. 6. runde

• Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL

• Mål: 1-0 Tobias Christensen (11), 2-0 Kristian Jahr (50, selvmål), 3-0 Tobias Christensen (53), 4-0 Tobias Christensen (66)

• Gult kort: Damion Lowe (39), Isaac Twum (82), Start.

• Rødt kort: Isaac Twum (88, to gule), Start.

• Solgte billetter: 4.665

Slik var kampen:

Strømmen sparker igang dagens kamp.

6. min: Start har gått relativt aggressivt ut i denne gampen, men foreløpig uten store sjanser.

9. min: Start med kampens første corner, men ender med et frispark til Strømmen etter at Wichne var litt for tøff i en duell på 16-17 meter.

11. min: 1-0. Wichne spiller igjennom Skaanes som kommer ned til linja, kikker opp og spiller inn til Christensen som bredsider ballen i mål fra fem meter.

19. min: Aremu forsøker seg med et hardt skudd fra 22 meter, men går rett på keeper.

26. min: Nære 2-0. Wichne slår et hardt innlegg inn bak forsvaret til Strømmen, men ingen Start-spillere får en fot på ballen

28. min: Aremu forsøker å skru ballen i lengste hjørne fra fra rundt 20 meter, men keeper er nede og redder.

30. min: Strømmen med sin første corner i kampen, men den blir ufarlig.

33. min: Igjen er Start nære ved å doble ledelsen. Laget kontrer og Skaanes får ballen på 22 meter og går innover i banen og avslutter fra skrått hold. Dessvere går ballen til side for mål.

37. min: Tverliggertreff for Strømmen! Returen settes i mål, men assistentdommeren er oppe med flagget og avvinker for offside.

39. min: Lowe feller en Strømmen-spiller og fåt det gule kortet av dommer.

45. min: Minimum et minutt tillegg.

45. min: Robstad og Christensen kombinerer på venstresiden. Robstad får slått inn, men Strømmen header unna til corner. Corneren ender i frispark til Strømmen. Det var også det siste som skjedde i første omgang

PAUSE:

Start leder fortjent 1-0 til pause, og ledelsen kunne fort vært større.

2. omgang

46. min: Andre omgang er i gang, og ingen av lagene har gjort noen bytter i pausen.

46. min: Start er farlig frempå umiddelbart, men keeper får avverget. Assistentdommer markerer samtidig for offside

47. min: Frispark til Start på rundt 30 meter som slås inn i feltet, men nok en gang står Start-spillere i offside.

48. min: Corner for Start, men Strømmen får klarert. Start beholder ballen og kommer seg til en slags mulighet, men keeper får tak i ballen og samtidig et frispark.

50. min: 2-0 til Start. Sigurdarson slår inn i feltet og går via Strømmens Kristian Jahr og i mål.

53. min: 3-0 til Start. Tobias Christensen med en flott scoring fra 22 meter.

60. min: Bytte Strømmen: Vestvatn ut - Ness inn.

61. min: Strømmen farlig frampå etter en corner, men Deumeland får sendt ballen ut til ny corner som Start får klarert. Samtidig blir to Start-spillere liggende i feltet og får tilsyn.

62. min: Det meldes om 4.665 solgte billetter til dagens kamp.

65. min: Start får frispark på rundt 20 meter.

66. min: 4-0 Tobias Christensen setter frisparket rett i mål, og har med det scoret sitt tredje mål i dagens kamp.

67. min: Bytte Strømmen: Hellum ut - Gussiås inn

71. min: Bytte Strømmen: Norheim ut - Achrifi inn.

72. min: Skaanes slår inn til Bringaker, men keeper kommer først på ballen.

73. min: Strømmen med en avslutning, men Deumeland har ikke store problemene med å ta ballen.

75. min: Bringaker forsøker å slå inn i feltet, men må nøye seg med en corner.

75. min: Bytte Start: Segberg ut- Hadzic inn

76. min: Corneren ender med en avslutning til side for mål.

78. min: Bytte Start: Aremu ut - Twum inn.

82. min: Twum stopper en Strømmen-spiller og får gult kort.

84. min: Christensen ut - Ugland inn.

88. min: Innbytter Isaac Twum får sitt andre gule kort, og dermed rødt kort etter å ha vært for sen i en duell med en Strømmen-spiller.

90. min: Minimum fire munutter tillegg.

90. min: Tremålsscorer Christensen blir ikke overraskende kåret til dagens starter.

90. min: Frispark til Strømmen på rundt 22 meter, men forsøket går over mål.