keeper Vindbjart-Start

Vindbjart-Start 4-0 (0-0)

Tidlig cup-exit for Start - da Start ble spilt av banen i andre omgang.

I en jevnspilt første omgang kom Start best igang de første minuttene. Deretter kom Vindbjart mer og mer med  i regnværet i Vennesla, og kunne fort gått til pause med ledelse. Start var tidvis upresise og ute av rytmen. Lagene gikk derimot til pause på stillingen 0-0.

Og en tung første omgang ble erstattet med en blytung andre. Den startet på verst tenkelig måte da Vindbjart fikk straffe allerede to minutter, et straffespark Øyvind Gausdal satte sikkert i mål. Bare minutter senere dobler Christian Follerås ledelsen for Vennesla-klubben etter et frispark fra høyre, og man begynnte å ane en cup-bombe. Og ti minutter senere øker Gausdal til 3-0 med sitt andre mål for kvelden, og kampen var i praksis avgjort. Start klarte aldri å kjempe seg inn i kampen igjen, og et entusiastisk hjemmepublikum kunne til slutt se Thomas Zernichow sette inn den siste spikeren i cup-kista, og Vindbjart vinner fullt fortjent. En tung kamp for alle i gult og svart.

Start måtte for øvrig greie seg uten Vikstøl, Børufsen og Christensen i cupkampen.

Det er bare å gratulere Vindbjart med avansement.

Stadion:  Moseidmoen

IK START: (4-4-1-1)

Dato : 6. mai