Starts juniorlag 2007

Starts juniorlag - etter kvartfinalen 2007

Første rekke fra venstre; Espen Børufsen, Burim Dervisholli, Espen Saanum Pedersen, Christoffer Robin Larsen, Ali Al-Gashamy, Alla Abdallah, Morten Benestad, Thomas Natvig.

Andre rekke fra venstre; Frode Fredriksen (Trener), Christian Follerås, Jan Jenssen, Daniel Aase, Samuel Dirscher, Christer Kleiven, Henrik Spieler, Mads Stokkelien, Henrik Ommundsen, Avni Pepa, Espen Knudsen, Vemund Gitlestad (Fysioterapeut).

Ikke tilstede: Rolf Daniel Vikstøl (karantene til denne kampen), Vidar Vikstøl (karantene til denne kampen), Aram Khalili (skadet), Olav Haugå (skadet)

Starts juniorer gikk til topps i fotball-NM for juniorer i 2007 etter en sterk 2-1-seier over Vålerenga i finalen på Sør Arena .

Aram Khalili scoret begge Starts mål i juniorfinalen.
NM-tittelen var klubbens andre på rad. I 2006 ble Rosenborg slått 1-0. I «moderne tid» (etter 1953) har Starts juniorlag vært i sju cupfinaler og vunnet fire.

Takk til våre juniorer som ga oss et flott plaster på såret etter en helsvart kveld og natt. For andre året på rad hentet Starts juniorer hjem "bøtta".

Men det begynte slett ikke bra. VIF dominerte stort spillemessig og sjansemessig i første omgang. Det var nesten et lite under at Start holdt nullen. Assosiasjonene til det sure tapet mot Lyn var nær. Og de drøyt 1800 tilskuerne hutret småresignerte.

Men stengene stod i vegen for VIF. Og en "umulius" i Startmålet. Samuel Dircher.

Dramatikk ble det helt på tampen av omgangen da dommer Tor Harald Hagen delte ut to røde kort. Ett til Starts Rolf Daniel Vikstøl og VIF's Nouri. Det skapte både rot og forvirring formasjonsmessig.
- Det ble litt rotete en periode, og det var skikkelig synd, for vi hadde omsider begynt å få til litt spill, sa en bredt glisende og superglad trener, Frode Fredriksen etter kampen.

Andre omgang begynte ikke bra for Start. VIF dominerte like stort spillemessig, og da de omsider fikk hull på byllen 12 minutter ut i omgangen, senket resignasjonen seg på tribunene.

Men så skjer det noe. Start feier fremover, og med et snaut kvarter igjen av kampen slutter VIF å spille. Start vant duellene og fikk fart på ballen. Og så har vi en kar på topp ved navn Arahm Kahlil.
På sin første klare sjanse, knaller han hodet til et innlegg i feltet, og ballen føk i mål. Tre minutter etter er han der igjen, og blir matchvinner etter nok en kald scoring.

For andre året på rad er vi norgesmestere!

Takk til gutta! Takk til Morten Halvorsen og Frode Fredriksen og alle som har jobbet med disse flotte juniorene!