Tveit Asante Cup1 12

NM cup runde 1 2012 Donn-Start 2-4 (1-2)

Vi fulgte første runde i NM-cup på Kristiansand Stadion.

92 min: SLUTT!
90 min: 2-4: Start får straffe etter at Asante felles på gjennomløp. Asante setter straffen selv!
89 min: Donn gjør et forsøk på å flytte opp mange mann.
87 min: Nå er det om å gjøre å unngå sleiver i bakre rekker.
85 min: Tveit vrier seg fri og slenger i veg et skudd like utenfor.
83 min: Start fortsetter trykket, og det ser nå ut til å gå den rette vegen.(?)
79 min: 2-3: Hoff svinger den inn mot bakerste kryss, og den går rett inn! Fantastisk fint frispark
79 min: Aas får frispark på siden av Donns 16-meter. Venstre side.
78 min: God dobbeltsjanse til Start. To gode skudd som begge reddes fra ett hold.
77 min: Ingen tvil: Start har dårlig tid !!
75 min: Asate mottar en nydelig pasning i feltet i stor fart. Ser ut til å bli lagt ned bakfra. Får ingenting.
73 min: Valderhaug våkent ute på en kontring.
71 min: Arne Olav Høgetveit ut - Glenn Andersen inn for Start.
68 min: Start står så høyt at det er en risiko bakover for kontringer. Gummi har hatt flere oppryddinger bak.
66 min: Donn frispark midt på Starts halvdel. Hardt skudd. Elias gir retur, og det er litt lumskt der. Ender med innspill.
64 min: Vi ser at Start legger litt mer i det nå. Men Donn gjør en god defensiv jobb.
62 min: Søgår inn for Tronstad.
61 min: 2.2: Tveit lobb i mål og utligning til 2-2. Nydelig utført.
60 min: Nytt Tveit-skudd i mål annulert for offside.
59 min: Tveit ned etter ny smell. Fortsetter. Spill innenfor Donns 16 meter
57 min: Ny corner, heading rett på keeper.
55 min: Corner Start- Rett på førsteforsvarer.
53 min: Frispark Start på 28 meter. Innsvinger, hodestuss og nettaket.
51 min: Start presser hardt og Donn blir veldig lave.
50 min: 1705 tilskuere-
47 min_ Corner Start. Slås lavt på førsteforsvarer. Donn avklarer.
45 min: Andre omgang i gang.

46 min: En svak første omgang av Start. Donn har hatt én og en halv sjanse og scoret to mål. Start må løfte seg mye i andre omgang.
46 min: Corner Start. Heades unna og det blåses til PAUSE!
45 min: Hoff slår stikker. Både Tveit og Asante kunne løpt. Begge ble stående.
44 min: Tveit sent inne i duell. Gult kort.
42 min: 2-1: Endelig kom vi løs. Tveit fyrer av fra skrått hold fra høyre, og ballen føk inn i lengste.
40 min: Jesper påstår at han må hjem og finne malerkosten snart. Han har veddet på at hvis Start taper, skal han male klubbhuset til Donn!
38 min: Start har corner. Resultatløst. Donn kontrer og vinner en corner.
36 min: 2-0: Så er det 2-0. Høgetveit var uheldig og headet ballen i eget mål. To sjanser og to mål.
35 min: Svært sjansefattig. Donn: Én sjanse og ett mål.. Start: Et par halvsjanser.
33 min: Start frispark på 18 meter. Matti skyter i andre etasje. Svakt.
31 min: Corner Start. Slås rett på førsteforsvarer. Det har vi sett tidligere.
27 min: Nouri ut - Vilhjlmsson inn for Start.
25 min; Vikstøl serverer Hoff som header rett på keeper.
24 min: 1-0: Donn smetter gjennom og scorer. Brudd og bakrom. Målscorer Aleksander Lind.
21 min: Gummi med en 50 meters heading! fremover mot Hoff som skyter rett på keeper.
19 min: Flere svake pasninger fra Start. Asante og Hoff har vært beholdningen hos Start.
17 min: Den ender resultatløst den og.
17 min: Corner Start. Aas server fra venstre. Ender med ny corner.
15 min: Corner Start. Høgetveit er høyest, men ballen sklir av hodet.
13 min: Asante forserer forbi alle og serverer på skrå. Avskjæres. Kan gå for skudd selv.
11 min: Asante løper fra alle og serverer 45 ut. Helt perfekt. Men ingen er med.
10 min: Tveit har ballen i mål, men innlegget til Asante var over dødlinjen først.
9 min: Vikstøl får gult kort for sen takling.
9 min: Corner Start. Hoff kort varianr og så legger Tronstad inn helt uten adresse.
8 min: Start har ballen mest. Ingen store sjanser så langt.
5 min: Asante runder og legger inn. Treffer bak mål.
3 min: Tydelig at banen er litt vårhompete. Flere sleiver. Start frempå med frispark. Vikstøl header og ballen stryker tverliggeren.
0 min: Kampen er i gang!
0 min: Mjelde har funnet plass til flere unggutter i startoppstillingen. Trondstad, Aas, Høgetveit og Tveit .
0 min: Lagene klare for innmarsj
0 min: Sol og fint vær i Kristiansand foran det som i gamle dager ville vært et byderby.