Eirik Wichne

Wichne til Start

Eirik Wichne fra Mandalskameratene er klar for Start.

Annonse:

- Dette blir spennende, men et riktig og viktig steg for min utvikling, sier Eirik Wichne (17).

Toppspillergruppa

Wichne har vært blant de sentrale spillerne på 2014-utgaven av MK. Start har fulgt spilleren over tid - og midtbanespilleren går nå inn i toppspillergruppa. Dette betyr at han skal trene regelmessig med Starts A-lag. I tillegg blir det treninger med Start 2.

- Det blir helt sikkert tøft og hardt i begynnelsen. Jeg må jo tilpasse meg nivået, men det blir gøy å spille på et så høyt nivå.

- MK har betydd alt

Eirik Wichne har spilt i MK helt fra seksårsalderen - og han er del av en svært aktiv fotball-familie.

- MK har betydd alt for meg. Jeg har kost meg med fotballen sammen med 1997-gjengen. Den gjengen har vært gode og vi har hatt en veldig bra trener. Det blir jo annerledes å spille i gult og svart, men jeg gleder meg. Veldig. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og tror jeg vil bli satset på. Starts ungdomslinje er også avgjørende for at jeg valgte Start, sier Wichne.

Borgersen om Wichne

Også andre klubber har vært interessert i den talenfulle spilleren. I Start er man svært tilfredse med at Eirik Wichne valgte gult og svart.

- Vi er veldig glade over å ha dette på plass. Eirik er en spennende spiller. Han har god fart, er klok og har holdninger som gjør at han kan komme langt. Jeg har stor tro på at han kan bidra for oss fremover, sier utviklingsleder i Start, Bård Borgersen.

Start og MK er enige om det praktiske rundt overgangen. Avtalen innebærer blant annet at Starts A-lag kommer til Mandal med sin Start-turnè.

- Vi har hatt en fin og ryddig prosess med MK i forbindelse med overgangen. Dette har blitt gunstig for både Eirik, MK og Start, sier Borgersen.

SE VIDEOINTERVJU MED EIRIK FRA DA HAN DELTOK PÅ STARTTRENING I HØST

Annonse fra Obos-ligaen: