- Viktig at lokale bedrifter bidrar

Byggmester Oddleif Henriksen er med som samarbeidspartner for 2017.

Annonse:

- Vi har et sterkt ønske at Start som klubb og lag skal bestå og mener det er viktig at både små og store lokale bedrifter bidrar til å støtte opp om dette. Det er viktig at vi gir klubben en positiv "drive".

Det sier Byggmester Oddleif Henriksen som nylig har skrevet avtale med IK Start som samarbeidspartner for 2017.

- Det er også inspirerende å se den gode jobben Start gjør med juniorlaget og jeg håper noen av gutta her vil være å se på A-laget i nær fremtid, sier Henriksen.

Selskap i vekst

Firma Byggmester Oddleif Henriksen ble etablert i februar 1996 og har siden den gang fått en bred og solid kundebase. De jobber for både bedrifts- og privatkunder, hovedsakelig i Sør-Norge. Selskapet styres av Oddleif Henriksen og har i dag 16 ansatte.

- Vi leverer det meste av tjenester innen byggmesterfaget og arbeider med de fleste materialer og har bred erfaring med renovering av boliger, nybygg, tilbygg, flermannsboliger, brygger, hytter, næringsbygg og butikker/forretningslokaler, forklarer Henriksen.

Club Lounge

Start lanserte i 2017 Club Lounge som et nytt og spennende tilbud og Byggmester Oddleif Henriksen var blant dem som var med å bygge dette. Derfor var det naturlig for firmaet å selv skaffe seg plass i Club Lounge og i Starts nettverk for 2017.

- Vi ser en god verdi i nettverket som IK Start har og ønsker å være en del av dette, avslutter den nye samarbeidspartneren.


Annonse fra Obos-ligaen: