- Vi slurver på målene

Joey Hardarson så et Start-lag som hadde ok kontroll på kampen, men to raske mål i mot ødela kvelden i Sandnes. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Det blir en fryktelig tur hjemover nå, sier Hardarson etter å ha sett Start-laget tape 2-0 mot Sandnes Ulf.

Etter en førsteomgang uten mange stor sjanser så det likevel ut som det var Start som var nærmest scoring. Men etter at hjemmelaget tok ledelsen gikk noe av luften ut av Start-ballongen.

Joey Hardarson. Foto: Kjell Inge Søreide.
Joey Hardarson. Foto: Kjell Inge Søreide.

- Det er en kamp vi har grei kontroll på frem til de får 1-0. Kampbildet er som vi hadde sett for oss. Det var tett og jevnt, men vi følte at vi hadde initiativet i kampen. Vi skaper også nok sjanser til å score et mål eller to, oppsummerer Hardarson.

- Så er vi slurvete i forkant av begge målene, og etter det forsvinner litt av energien ut av laget, og vi klarer ikke slå ordentlig tilbake og etablere noe trykk på dem.

Hvordan synes du laget taklet å spille på naturgress?

- Vi skal Ikke skylde på det, jeg synes vi taklet det greit. Det var noen tekniske feil, men vi skal ikke skylde på banen.

Med ny kamp, mot Sandefjord, allerede på lørdag har Hardarson & co ikke tid til å deppe.

Hva må vi jobbe med inn mot den kampen?

- Vi må først og fremst luke bort de feilene som skjer før målene idag, vi må holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen, sier Hardarson, før han slår fast:

- Jeg forventer at vi er veldig revansjesugne når Sandefjord kommer på lørdag!

Sammendrag av kampen:


Annonse fra Obos-ligaen: