- Vi må utnytte kontringene

Kjetil Rekdal var skuffet over at ikke Start-guttene klarte å utnytte de mange kontringsmulighetene de fikk mot Kristiansund. Arkivfoto: NTB scanpix

Annonse:

Start tok initiativet i kampen og tok fortjent ledelsen etter en halvtime spilt. Men utover i andre omgang falt laget lenger og lenger tilbake på banen, og selv om det kom flere gode kontringsmuligheter, så klarte vi ikke å utnytte dem. I stedet kom utlikningen for KBK, tre minutter før full tid.

- Det var fortjent. Vi blir for feige. Vi blir liggende for lavt i andre omgang og vi slår bort ballen altfor ofte, sier Kjetil Rekdal til Eurosport etter kampen.

- Isolert sett er ett poeng borte mot Kristiansund greit, men vi vinner denne kampen om vi tar kontringene. Vi gleder oss over å få poeng, og vi gjør en veldig god første omgang. Målet er å sette sammen to slike omganger om vi skal vinne bortekamper, sier han.

Start-laget kjempet heroisk lenge, og både Akinyemi og Kabran fikk gode sjanser etter kontringer. Dessverre gikk avslutningene utenfor mål.

- Kristiansund skaper egentlig ganske lite, så vi forsvarer oss greit. Men de får masse dødballer og da er det fort at det kommer en utlikning. Vi må klare å holde ut i 90 minutter om vi skal vinne på dette nivået, sier Rekdal.

Annonse fra Obos-ligaen: