- Vi må lære

Mark Dempsey så mye positivt i 2. omgangen, men han håper spillerne lærer av feilene som ble gjort i starten av kampen. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Mark Dempsey var naturligvis skuffet etter 1-0-tapet mot Lillestrøm, men han fant en del positive ting å ta med seg fra 2. omgang.

- Vi må bygge på 2. omgangen, og så må vi lære av 1.omgangen. Da var vi heldige som ikke slapp inn flere mål. Men vi kom bedre inn i kampen etterhvert, og vi brukte ballen bedre. Vi var mye bedre i 2. omgang, men vi så likevel ikke ut som vi skulle score mål. Vi hadde bare én stor sjanse med Kevin, som pleier å kunne score fra det holdet der. Men jeg gir spillerne skryt for 2. omgangen, for vi kunne lett gått under etter den 1. omgangen, sier Dempsey på bussen på vei tilbake til Kristiansand.

- Men vi kan ikke starte kampene på den måten. Vi må lære, og vi må lære kjapt, legger han til.

Kampen startet litt som fryktet på forhånd, med et Lillestrøm som spilte direkte og etablerte et trykk på Start. De fikk også mange dødballer.

- Vi var naive, vi var slurvete og det gikk for seint i starten av kampen. Vi fikk mange brudd i mot oss. Så slapp vi inn målet på et dårlig tidspunkt, ettersom jeg følte vi da hadde ridd av den første stormen. Jeg synes også vi forsvarte oss bra på cornerne. Det hadde vi jobbet mye med, sier Dempsey.

Nå venter Vålerenga på lørdag, før kampene kommer tett de neste ukene. Det betyr mindre tid på treningsfeltet.

- Det er alltid fint med mange kamper. Nå skal vi analysere denne kampen, og så starter vi forberedelsene til lørdag. Vi gleder oss til Vålerenga-kampen. Starter vi kampen som vi avsluttet denne, og som vi har startet de to andre kampene, så kan vi skape trøbbel for de fleste lagene i ligaen, sier Dempsey.

Annonse fra Obos-ligaen: