- Vi må beholde troen

Isaac Twum og Damion Lowe mister ikke troen på laget etter tapet i Trondheim.

Annonse:

- Vi jobbet hardt, men RBK er et topp lag. Vi hadde håpet å vinne, men dessverre slapp vi inn to mål. Vi skapte ikke mye i første omgang, men jeg synes vi var bedre i andre omgang, sier Isaac Twum.

Ghaneseren var kaptein i Simon Larsens fravær.

- Det var en fin mulighet for meg, og jeg prøvde å lede laget så godt jeg kunne. Nå er det bare å trene og forberede oss til onsdag, sier en skuffet Twum.

- Vi kjempet til det siste

Damion Lowe spilte høyre back for anledningen, og jamaicaneren fikk mye å gjøre mot hurtige de Lanlay og etterhvert også mot hodesterke Niklas Bendtner.

- Vi tapte, men vi ga alt vi hadde. Vi kjempet og vi trodde vi kunne komme tilbake. Vi så bedre ut i andre omgang, men så blir vi straffet knallhardt for et par feil. Det er slik det er å spille mot så gode lag, sier Lowe.

- Men det nytter ikke si at "vi fortjente bedre". Vi må forbedre oss!

Han stod selv bak det som ble Starts beste sjanse, da han først snurret rundt med Nicklas Bendtner på siden før han slo et presist innlegg til Mathias Bringaker. Innbytteren fikk til en bra heading, men RBKs keeper Andre Hansen reddet såvidt.

- Gjorde så godt jeg kunne, jeg forsvarte meg mest, men prøvde å bidra litt fremover også. Jeg synes det gikk ok, og jeg spiller uansett der treneren vil jeg skal spiller.

Lowe ser nå frem til kampen mot Stabæk på onsdag, et lag som ennå ikke har vunnet i årets Eliteserie.

- Alle kamper er viktige, fordi alt kan skje i denne ligaen. Vi matchet RBK i deler av kampen, i alle fall i andre omgang. Det viktige nå er å ikke miste selvtilliten. Vi må kjøre på, stå sammen som en familie og beholde troen, sier Lowe.

Annonse fra Obos-ligaen: