- Vi gjorde dumme feil

Damion Lowe scoret sitt første Eliteserie-mål for Start, men det hjalp så lite når det ble fire baklengs i Sandefjord.

Etter mye positivt spill i de siste kampene mot Rosenborg og Molde var det lite positivt å få øye på i garderoben etter kampen mot Sandefjord. Spillerne og trener Rekdal var meget skuffet etter 1-4-tapet.

Damion Lowe, som har sonet karantene de to siste kampene, var tilbake i startoppstillingen. Han kunne juble for sin første scoring i Eliteserien, men det var ingen trøst etter kampen.

- Jeg føler meg forferdelig. Skuffet. Men vi må bare akseptere det, og gå videre. Vi må fokusere på de neste to kampene, vi trenger minst fire poeng for å være sikre, sier Lowe.

Sandefjord leverte en imponerende kamp, kanskje det beste de har prestert i år ifølge assistentrener og tidligere Start-spiller Geir Ludvig Fevang.

Lowe mener Start først og fremst må skylde på seg selv.

- De spilte bra, men vi ga bort billige mål. Vi gjorde dumme feil og de straffet oss, sier han.

td54440f
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

- Vi trenger dem

Om ikke Start-gutta vant kampen på banen, så var det rått parti på tribunen. Hele den ene kortsiden var fylt med Start-supportere som hadde tatt turen til Sandefjord. Dessverre måtte de dra skuffet hjem igjen.

- De er naturligvis skuffet etter dette, men vi trenger dem de siste kampene. Supporterne gir oss motivasjon, og vi trenger i innspurten, sier Lowe.

- Nå må vi bare komme oss hjem, hvile godt, og så komme oss på trening igjen og forberede oss til neste kamp. Det er alt vi kan gjøre, sier Lowe.

Se hele intervjuet her.


Annonse fra Obos-ligaen: