- Vi burde avgjort kampen

Våre to islendinger kombinerte fint på 1-0-målet, men var skuffet over at ikke det ble flere mål.

Annonse:

Det endte 2-1 i generalprøven mot Vålerenga.

Aron Sigurdarson spilte 60 minutter og fikk dermed sin første opptreden i Start-drakt etter overgangen fra Tromsø. Islendingen viste flere ganger at han kommer til å bli en viktig offensiv bidragsyter for Start, og like etter pause noterte han seg for målgivende pasning da han tredde igjennom landsmann Floki Finnbogason.

- Det var en god følelse å få spille, jeg var spent før min første kamp for klubben. Jeg synes det gikk ok. Vi kunne gjort det bedre, og vi kommer til å bli bedre, sier Aron etter kampen.

Han beskriver kampen på følgende måte:

- Vi startet ok, men så tok de over. Vi måtte forsvare oss, og gjorde det bra. De skapte lite sjanser. I andre omgang spilte vi bedre, fikk et mål, men vi kunne scoret flere. Vi burde avgjort kampen da, sier Sigurdarson, som synes han fant seg fint tilrette med sine nye lagkamerater.

- Det var ganske lett å spille med dem, de gjorde det enkelt for meg. Men kjemien vil bli enda bedre etterhvert, sier han.

Skuffet målscorer

Kristian Floki Finnbogason ga Start ledelsen etter 46 minutter, og Start var virkelig på hugget i starten av andre omgang.

- Vi fikk klar beskjed i pausen fra Mark om at vi måtte begynne å spille vårt spill, og gjøre som vi gjør på trening, sier Floki, som var skuffet etter kampen.

- Alt i alt var det en ok kamp, men jeg er skuffet over at det ble tap. Det var to drittmål vi slapp inn. Vi burde ikke tapt denne kampen, avsluttet han.

Nå setter Floki og de andre seg på bussen hjem til Kristiansand, før siste uke med forberedelser venter.

Så er det seriestart mot Tromsø, søndag 11. mars kl. 18.00.

Guttene trenger din støtte på tribunen! Kjøp sesongkort idag, og bli med oss på hele reisen i Eliteserien 2018.

Annonse fra Obos-ligaen: