Vennesla "tar over" Sparebanken Sør Arena

Venneslas ordfører synger Start-hymnen og Julegada rigger seg utenfor stadion. På kvalikkampen på søndag mobiliseres det både i by og bygd.

På bildet: Agnar Espegren (Hunsfos Opplevelse/Julegada), Christopher MacConnacher (Start), Monica Røraas (styreleder Vindbjart), Jan Olav Nilsen (ordfører Vennesla) og Alexander Etsy Jensen (komiteleder Julegada).

- Vennesla skal gjøre vårt for å hjelpe Start. Vi har gløden de trenger å bli smitta av.  Jeg håper ordførere fra hele Agder tar med «sine» og kommer. Vinbjart er for Vennesla, men Start er for hele Agder. Vi trenger dem i eliteserien, sier ordfører Nils Olav Larsen.

Se Larsens appell til venndøler og andre sørlendinger her.

Vindbjart oppfordrer alle sine medlemmer til å ta turen på kampen, og ordfører Larsen ber alle i Vennesla om å kjenne sin besøkelsestid.

Venndølene har virkelig engasjert seg for å støtte opp om Start i opprykkskampen. Julegada i Vennesla, med Agnar Espegren i spissen, flytter ned til Sparebanken Sør Arena på søndag og sørger for den rette julestemningen utenfor stadion i timene før kampstart.

Barnekor, voksenkor, musikkorps, bålpanne, juletrær til svært lave priser, tre, fire juleboder, gløgg og minst 600 kakemenn. Det blir stor stemning på Karstens plass før kampen. Så håper vi festen fortsetter inne på stadion når kampen starter!

- Det er fantastisk å Vennesla, med ordføreren i spissen, viser en så stor entusiasme! Vi håper folk i Kristiansand og de andre kommunene rundt også vil mobilisere for å gi oss den støtten vi trenger for å ta et steg nærmere opprykk, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

Kampen, som spilles mot KFUM Oslo eller Kongsvinger (det avgjøres onsdag kveld), starter kl. 15.00 søndag.

Her kjøper du billetter til kampen.

Som en del av samarbeidet med Julagada vil alle som kjøper billett til et av arrangementene i Julegada få gratis kampbillett. Sjekk ut julegada.no.

Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 får også gratis inngang. Kjøp sesongkort her.

Annonse fra Eliteserien: