Publikum, Start-Mjøndalen, frydenbø

Utsolgt på to dager!

Tirsdag ble alle billettene til kampen mot Lillestrøm 16.september lagt ut for salg til kun 1 krone. To dager senere er alle billettene revet bort. Arkivfoto: NTB scanpix

For å gi laget den støtten de trenger i den spennende høsten Start nå går inn i så valgte Start En Drøm å selge alle billettene til Start-Lillestrøm til 1 krone. 

Målet var å selge ut alle tilgjengelige billetter.

Det målet ble nådd etter bare to dager! 

- Det er fantastisk. Det viser at interessen for Start er tilstede og at det er mange supportere der ute som har lyst til å hjelpe laget i kampen mot Lillestrøm. Nå ser vi frem til en ordentlig fotballfest, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.

Med alle setene i første etasje solgt ut, er det nå mange som spør om det kan bli aktuelt å åpne opp noen av feltene i andre etasje for denne kampen.

De siste årene har kun første etasje vært i bruk, samt partnertribunen og pressetribunen i andre etasje.

Langeland forteller at det allerede er klart at et felt andre etasje skal tas i bruk. 

- Vår partner Bakehuset har vært så sjenerøse at vi har fått åpne feltet O2 for klubbens tidligere spillere, æresmedlemmer og andre klubbmedlemmer, sier han.

Det ble gjort for at plassene som vanligvis er reservert klubbmedlemmer, æresmedlemmer, tidligere spillere og spillernes familie skulle kunne selges, og det er allerede solgt ut. 

- Nå må vi summe oss og se på eventuelle løsninger. I utgangspunktet er det nå utsolgt, sier Langeland.

Kampen mot Lillestrøm spilles søndag 16. september kl. 18.00.

Annonse fra Eliteserien: