- Utrolig kjekt!

Mathias Bringaker kom inn som innbytter og satte spikeren i kista. Etterpå var han og kamerat Niklas Sandbeg blant de gladeste i garderoben.

- Det var kjekt å få den scoringen, og det var utrolig viktig seier. Og det var ekstra gøy å vinne med så mye folk på stadion, sa Bringaker like etter kampslutt.

Han kom inn for Adeleke Akinyemi med et kvarter igjen, og fikk tidlig en stor sjanse som han brant. Et halvt minutt senere lå ballen likevel i nettet.

- Det var en stor sjanse der jeg bommet totalt på ballen. Så da var det kjekt at den andre satt da. Det betyr mye, jeg ønsker å bidra for laget, sier Bringaker, som benyttet anledningen til å skryte av kamerat Niklas Sandberg som slo et strøkent innlegg til målet.

- Niklas skal ha all æren med det innlegget han slår. Det er godt vi har sånne innleggsføtter i klubben, sier Bringaker.

Se intervju med Bringaker og Sandberg her. Saken fortsetter under videovinduet.


Niklas Sandberg spilte som vingback i Elliot Käcks skadefravær, og rogalendingen gjorde kanskje sin beste kamp i Start-trøya.

- Det var deilig (å se at innlegget førte til mål). Jeg har ikke hatt så mange gode opplevelser på banen i år. Jeg vet jeg har det i meg, så det var godt å vise det i dag, sier Sandberg.

- Jeg liker meg best i midten, men måtte håndtere denne rollen ettersom Elliot var ute. Det var gøy å spille med mye folk på tribunen, sier Sandberg.

Annonse fra Eliteserien: