Tipp-topp utstyr fra Ricoh

Start har inngått en treårig samarbeidsavtale med Ricoh Norge AS. Det innebærer blant annet at Ricoh leverer utstyr som trenerne bruker når de analyserer kampene.

Annonse:

På bildet fra venstre: Morten Haddeland, key account manager i Ricoh Norge, Per Kristian Michaelsen, center manager i Ricoh Norger, og Eivind Haddeland fra Start.

- Ricoh Norge er en solid aktør vi er glade for at blir med i Start-familien. Internasjonalt er Ricoh inne som partner i blant annet West Ham i Premier League og Juventus, AC Milan og Roma i Italia. At de nå velger å gå inn i Start som første norske eliteserieklubb synes vi er stor stas, sier Eivind Haddeland, kommersiell leder i Start.

- At de kunne stille med attraktivt utstyr gjorde det hele enda mer interessant. De har blant annet levert et interaktivt whiteboard med touch-funksjon, som A-laget hadde veldig lyst på til bruker i analyser og illustrasjoner fra kampsituasjoner. Det er nå på plass og vi håper det blir mange strålende mål å analysere fremover, sier Haddeland.

Ricoh er et globalt teknologiselskap som opererer i rundt 200 land og regioner. Selskapet er en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, visuell kommunikasjon, IT-tjenester, kommersielt- og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer. Hovedkontoret er i Tokyo, mens Ricoh Norge er våre naboer på Lund.

- Vi ønsker å støtte Start, og liker visjonen til klubben om å inspirerer barn og voksne på Sørlandet til å realisere sine drømmer. Vi har også kontor vegg-i-vegg med Sparebanken Sør Arena, sier Per Kristian Michaelsen, center manager i Ricoh Norge AS, som til daglig sitter i Ægirsvei 10.

Der server de seks ansatte kunder over hele Vest-Agder.

- Vi har en rekke offentlige og private kunder, som stiller store krav til kvalitet og leveranse. Vi opplever at Start utvikler en spennende møteplass for næringslivet om dagen, en møteplass vi også ønsker å være en del av, sier Michaelsen.

Annonse fra Obos-ligaen: