Tapio vil bli festbrems

Fredrikstad feirer 450 års byjubileum, men Start og Tapio Heikkilä er innstilt på stjele festen.

Annonse:

Stadion skal fylles med tilskuere, over 7000 billetter er solgt til det østfoldingene håper skal bli en ordentlig  fotballfest. Men den håper Tapio at han og lagkameratene kan spolere.

- Jeg tar gjerne rollen som festbrems, sier Tapio Heikkilä med et lurt smil.

>> SKAL DU TIL FREDRIKSTAD? KJØP BILLETT HER

Gode minner

Vår finske midtstopper var den som forhindret Fredrikstad i å vinne vårkampen på Sparebanken Sør Arena. Den endte 2-2 etter at Tapio hadde scoret begge Start-målene, det siste like før dommeren blåste av kampen.

- Siden har jeg ikke scoret ett eneste mål, så nå kan det være på tide med et mål igjen, sier han.

Tøff konkurranse

Tapio måtte se Glimt-kampen tirsdag fra innbytterbenken, ute av laget selv etter en flott kamp mot Jerv. I hans sted seriedebuterte Damion Lowe, men han pådro seg to gule kort som ble til rødt og dermed ryker Fredrikstad-kampen for ham.

- Klart jeg var skuffet fordi jeg ikke fikk spille forrige kamp, en fotballspiller vil alltid spille. Nå er konkurransesituasjonen en helt annen i Start. Vi har god bredde i stallen og dobbel dekning på alle plasser. Da må en akseptere at det gjøres forandringer på laget, mener Tapio som rapporterer om fin-fin stemning i spillergruppen.

Folkefest

- Det blir folksomt på tribunene i Fredrikstad, hva synes du om det?

- Jo flere mennesker å spille for, jo gøyere er det. Så det er fint, svarer Tapio.

Han er opptatt av at Start skal konsentrere seg om eget spill og det som der kan forbedres.

- Vi må ha fokus på egne prestasjoner i hver kamp og så får vi telle opp poengene til sist. Dette kan bli en gøy høst, sier Tapio Heikkilä.

Annonse fra Obos-ligaen: