- Surt det ikke holdt

Amund Wichne fikk etterhvert my å gjøre i Start-målet, men han var skuffet over at Rosenborg til slutt fant veien til nettmaskene. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Det var veldig bittert at den gikk inn. Jeg får en ok touch på ballen, men den går stang inn. Det er små marginer, sier Amund Wichne om RBKs mål.

En svak klarering fra oss og en presis gjennombruddspasning fra RBKs Ceide sendte Holse alene igjennom. Wichne fikk beinet på skuddet, men den spratt likevel inn.

Både før og etter dette hadde Wichne flere kvalifiserte redninger, og han hadde det tidvis travelt ettersom RBK hadde mange skumle innlegg.

- Det ble en ganske hektisk kamp, med masse innlegg og gode cornere. Men jeg synes laget sett under ett forsvarer seg ganske bra. De fleste redningene jeg gjøre er ganske komfortable, ettersom. jeg får god hjelp av de foran meg. Jeg ser utgangen på skuddene og da er det greit. Men dessverre var det ikke nok til poeng, sier keeperen som stod sin kamp nummer tolv i Eliteserien i år i dag. Dermed har han og Jonas Deumeland, som i dag var tilbake i troppen etter skade, stått halvparten av kampene hver denne Eliteserie-sesongen.

 

God første omgang

Wichne fikk se et Start-lag som holdt relativt greit unna på Lerkendal i første omgang, men i andre omgang trykket trønderne kraftig på fra start.

- Første omgang er egentlig ganske grei, vi rir av de meste av det de kommer med og vi har noen muligheter selv. I andre omgang blir vi mye stående og ta imot, litt som mot Strømsgodset borte. Vi klarer ikke holde i ballen. De kommer med nye bølger hele veien, og til slutt får de de målet, sier han.

- Vi er dessverre ikke gode nok til å skape ting selv, og etter at de tar ledelsen så tar det litt tid før vi får til noe trykk på dem. Men det var mye løping i dag så de var slitne etterhvert kan jeg tenke meg.

Selv om det ble null poeng så mener Wichne at det er positive ting å ta med seg tilbake til Kristiansand.

- Vi får deppe i kveld og så komme tilbake på jobb i morgen. RBK er et bra lag, og vi står bra i mot dem lenge. Vi forsvarer også boksen bra synes jeg. Med marginer med oss kunne vi fått med oss et poeng på slutten, men vi må forbedre oss når det gjelder å skape sjanser.

Se sammendrag av kampen her.


Annonse fra Obos-ligaen: