Det du må vite før Vålerenga-kampen

Det brygger opp til publikumsfest mot Vålerenga - lørdag klokka 1800.

Interessen rundt Start er stor og i tillegg er Vålerenga en spennende klubb som trekker mye folk. Dermed er det stor pågang for å få billetter til kampen.

Bildet over er fra hjemmekampen mot Sandefjord. Da hadde 4716 personer løst billett. Lørdag morgen var godt over 4000 billetter solgt, så alt ligger dermed til rette for publikumsrekord for året. 

Det er fortsatt plass til mange flere, og skal du kjøpe billett idag er det smart å gjøre det på mobilen. Det gjelder spesielt alle de som skal på Vipers-kamp kl. 16.00. Kjøp billett på mobilen, så kan du gå direkte fra Aquarama og inn på Sparebanken Sør Arena.

- Vi oppfordrer folk til å kjøpe billett i god tid før lørdagens kamp. Dermed slipper man kø og man får ta del i festen både utenfor og inne på selve arenaen. Det lureste er å kjøpe billett på mobilen, sier Connie Larsen, salgs- og markedsutvikler i Start.

>> Billetter kjøper du her

Slik bruker du mobilen som billett

Du kan gå direkte til inngangen og skanne billetten(e) din på mobilen i adgangskontrollen. Ved kjøp av billetter i lukene kampdag kommer et gebyr på kr. 30 per billett.

>> Her kan du lese hvordan du bruker mobiltelefonen din som billett.

Du kan også gå rett til inngangslukene om du har fått billetten tilsendt på epost til din mobiltelefon.

Mange tilreisende

Interessen for lørdagskampen er stor også på Østlandet.

- Vi gjør regning med om lag 500 bortesupportere, sier Larsen.

Det betyr at bortefeltet kan bli utsolgt. Kapasiteten er omlag 550.

Kampsponsor Sparebanken Sør mobiliserer også og har invitert flere hundre spillere fra ulike breddeklubber på Sørlandet til kamp.

Besøk Fanzone

Før kampen mot Sandefjord hadde vi for første gang Fanzone utenfor arenaen to timer før kamp. Før Vålerenga-kampen blir Fanzone utvidet med enda flere morsomme aktiviteter.

Ballbinge, hoppeslott for de minste og ansiktsmaling er noen av aktivitetene. Det blir intervjuer av spillere fra scenen cirka kl. 17 og etterpå er spillerne klare for å skrive autografer og bli med på selfies.

Ligasponsoren Altifiber er på plass med fotballdart, mens Synsam byr på presisjonsskyting og gratis synstest for barn.

Så kom tidlig og ta del i aktivitetene fra kl. 16.00!

Fortsett festen på Aftermatch

Etter kampen er det åpent i restauranten, der det vil bli Aftermatch. Spillerne kommer for å spise, og det blir underholdning og intervjuer fra scenen. Det er åpent i baren, og det betales med Vipps.

Vel møtt!

Spar tid i kiosken

Det er nå mulig å bestille og betale mat på forhånd på startkiosken.no. Det er egne luker i hvert hjørne og langside som er dedikert for kun utlevering. Så bestill maten fra tribunen så slipper du lang kø i pausen.

Trafikkavvikling

Husk at veien ved Pukkverket på Vige åpnes før og etter kampen. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne til og fra kamp.

Beklageligvis skjedde det en feil i forbindelse med kampen mot Sandefjord som gjorde at porten ikke ble åpnet i tide, noe som førte til at enkelte publikummere kom for sent til kampstart.

Det beklager vi!

Vi har nå løst de tekniske utfordringene og kan love at det ikke skal skje igjen.

Veien åpner en time før kampstart.

Parkering

Vi anbefaler bilister å benytte parkeringshuset på Sparebanken Sør Arena. Her er det god plass og rimelige takster. Dette er spesielt å anbefale siden det er lørdagskamp mot Vålerenga. Lørdager er det mye annen aktivitet i nabolaget vårt.

Annonse fra Obos-ligaen: